Vinn middag på Clas på hörnet

Alltommat.se och Bookatable.com ger dig chansen att tävla om fem middagar för två personer på den anrika restaurangen Clas på Hörnet i Stockholm. Allt du behöver göra är att svara rätt på en fråga och motivera med max tio ord varför just du ska vinna.

Den 8-17 april är det åter dags för Krogveckan, då du kan äta en specialkomponerad tvårättersmeny för endast 200 kronor på över 160 olika restauranger runt om i Sverige. Här kan du tävla om fem middagar för två personer på den anrika restaurangen Clas på Hörnet i Stockholm.

Tanken bakom Krogveckan är att restaurangbesökarna ska få chansen att prova nya restauranger till ett förmånligt pris och förra årets Krogvecka blev en stor succé med 12 000 matgäster. Bokningen för årets Krogvecka pågår nu för fullt på www.bookatable.com.

Nu ger Alltommat.se och Bookatable.com dig chansen att tävla om fem middagar för två personer på Clas på Hörnet. Allt du behöver göra är att svara rätt på frågan nedan, samt motivera med max tio ord varför just du ska vinna.

Priset består av en tvårättersmiddag, samt ett glas vin eller alkoholfritt alternativ under Krogveckan 8-17 april.

Meny
Förrätter
Toast Skagen eller Sikaforsröra på kavring

Varmrätter
Fisk- och skaldjursgryta med saffransrouille eller Wallenbergare med skirat smör och gröna ärter

Svara senast 7 april. Mejla svar och motivering tillsammans med adress, namn och telefonnummer till: redaktionen@alltommat.se

Det är viktigt att du skriver dina uppgifter för att kunna vinna! En jury bestående av redaktionen på Alltommat.se utser vinnarna som meddelas den 8 april.

Fråga
Vilket tecken ingår i Bookatables logotyp?
1. Ett hjärta
X. En stjärna
2. En gaffel