Sista chansen! Vinn en gastronomisk resa till Italien med tv-kocken Monika Ahlberg.

Tv-kocken, kokboksförfattaren och AlltOmMat.se-bloggaren Monika Ahlberg blir din reskamrat genom höstens garanterat godaste smakupplevelse.
AlltOmMat.se arrangerar i samarbete med Favoritresor en inspirerande och lustfylld matresa till Amalfikusten – följ med!
Underskön, dramatisk natur, charmiga byar och spännande doft- och smakupplevelser kantar resan som går av stapeln 31/8-4/9 2009. Bland annat besöker vi en vingård, gör en ostprovning, har picknick i det gröna och besöker flera vackra och historiska platser, marknader, bagerier, shopping mm.
Vi bor på Hotell Splendide som är bekvämt fyrstjärnigt och beläget alldeles vid Medelhavet med tillgång till egen strand. Mer information om resan och det exakta dagsprogrammet hittar du längst ner på sidan.

Alla kan vara med i tävlingen – men vill du vara säker på att få en biljett beställer du din plats redan nu på Favoritresor . Har du tur kan du sedan vinna tillbaka hela summan i vår tävling!

Så här gör du för att delta i tävlingen:

  • Svara på frågorna nedan och skriv en kort motivering om varför just du skulle vilja åka till Italien tillsammans med Monika Ahlberg.
  • Skicka ditt svar till tavla@alltommat.se senast den 22 maj. Skriv ”Amalfikusten” i ämnesraden.
  • Glöm inte att skicka med ditt namn, adress och telefonnummer så att vi kan kontakta dig om det blir du som blir vår vinnare!

Vinst:

  • 1:a pris: En person vinner en resa till Amalfikusten tillsammans med Monika Ahlberg 31/8-4/9 2009. Researrangör är Favoritresor. Värde på resan är ca 16 000 kr.

Tävlingsregler:

  • Det krävs minst 25 deltagare för att resan ska genomföras. Antalet platser är begränsat. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.
  • En jury med representanter från AlltOmMat.se och Favoritresor utser vinnaren som underrättas personlig.
  • Vinnaren publiceras också på AlltOmMat.se. Juryns beslut kan inte överklagas.
  • Anställda på Allt om Mat på Nätet AB och Favoritresor AB och deras anhöriga får ej delta i tävlingen. Deltagare i tävlingen anmäler sig även som prenumerant till AlltOmMat.se:s nyhetsbrev här.

Här kan du boka din resa:
Kontakta Favoritresor, tel 08-660 18 00
e-post: info@favoritresor.se
Se hela programmet på www.favoritresor.se

Svara på tre frågor

Vad heter den typiska drycken från Amalfi som är gjord av citroner?

1. Galliano

x. Xanté

2. Limoncello

Vilken känd svensk skådespelerska var väldigt förtjust i Ravellos trädgård Villa Cimbrone?

1. Greta Garbo

x. Anita Ekberg

3. Ingrid Bergman

Vad heter en av världens vackraste vandringssträckor som går från Amalfi till Positano?

1. Haut Route

x. Gudarnas stig – ”Sentiero degli Dei”

3. 4:an

Motivera också varför just du vill resa till Italien med Monika Ahlberg!

Relaterade artiklar