Bjud dina vänner på en middag i världsklass. Kocken Niklas Edgren, Allt om Mat-bloggare och deltagare i Olympiade der Köche, lagar en trerätters festmeny till dig och dina vänner. 

Du ordnar inbjudningslistan och Niklas fixar maten. Bjud dina vänner (max 6 personer) på en middag i världsklass.

Tävla:

– Skriv en motivering på max 20 ord till varför du vill bjuda dina vänner på en unik festmiddag. Tävlingsformulär hittar du i slutet av artikeln.

Om tävlingen:

– Vinsten måste utnyttjas senast 31/2-2013 (ej över jul och nyår)
–  Datum för middagen bestäms gemensamt mellan Niklas Edgren och vinnaren
– Tävlingen pågår tom 5 oktober 2012
– Vid delganade godkänner du utskick av våra nyhetsbrev (Du kan när som helst avsluta dem).
– Våra allmänna tävlingsvillkor

Om kock-olympiaden:

Nu är det bara knappt en vecka kvar till att Olympiade der Köche avgörs i Tyskland. Niklas Edgren, bloggare på Allt om Mat, deltar i tävlingen tillsammans med laget Fazer Culinary Team. Med menyn ”Genom djupa hav och gröna skogar” representerar de Sverige mot 16 andra nationer.

Olympiade der Köche, eller Culinary Olympics som tävlingen är mer känd som, är världens största och äldsta lagtävling för kockar. Fazer Culinary Team kvalade in med tävlingsmenyn för ett år sedan och har sedan dess finslipat moment och teamarbete mellan de sex lagmedlemmarna.
– Vi är grymt taggade inför tävlingen. Vi har tränat och tränat, och nu serverar vi verkligen lunch i världsklass. Vi satsar järnet på att vinna, säger Niklas Edgren.

Fazer Culinary Teams meny är säsongsanpassad med fokus på höstens finaste nordiska råvaror. Under tävlingen kommer såväl maten, som utförande och uppläggning att bedömas. Menyn med fem rätter får inte kosta mer än 3,50 Euro per person.

På Niklas blogg på kan ni följa tävlingen och se hur det går för laget.

NUVARANDE Vinn en egen toppkock
NÄSTA Molly Sandén bakar bullar