Vi bloggar på alltommat.se

homemade blogg

På bloggen delar jag med mig av mitt intresse för bakning, desserter och även frukost. Jag älskar att baka och det gör mig så glad att se ett bakverk växa fram. Att dekorera och göra slutfinishen är min favoritdel och så klart att smaka på dem!

Till vardags jobbar jag på Damernas Värld som layoutare. Jag bor både i Stockholm och på Rådmansö med min sambo Mattias Larsson som är kock och matinspiratör. Att vara en kock och en dessertälskare i samma hus leder till mycket matprat, matlagning och mycket matnörderi som ni kommer få ta del av.

LÄS BLOGGEN HÄR.


 

jenkfood

Hur kokar jag potatismos? Hur steker jag en köttbit? Vilken fisk ska jag köpa?

Det finns många frågor för den som är lite av novisen vid spisen.

Charlotte Jenkinson har varit redaktör på Allt om Mat och har länge ansvarat för avdelningen Köksskolan. Föredrar enkel och rustik mat framför finlir. Bor i lägenhet med man och två hungriga söner. Lagar ofta mat med mottot: Det ska va’ rejält!

LÄS BLOGGEN HÄR.


 

Blogg add more green

Jag heter Liselotte Forslin och är matskribent, receptutvecklare, matstylist och kokboksförfattare till 20 kokböcker.

Min matfilosofi är rätt okomplicerad. Ät bra mat, uteslut inget, ät lite av allt och balanserat och se till att röra på dig varje dag. Och ät MASSOR AV GRÖNT! Det går alltid att stoppa i lite extra grönsaker bara man tänker till.

LÄS BLOGGEN HÄR. 


 

My name is Petter Bäcklund and I live in Stockholm and Amsterdam. I hope you enjoy my recipes, restaurant tips and food travel guides.

I’ve always been obsessed with food and I enjoy every moment of cooking, baking, discovering and tasting it. I’m a Food Photographer and Digital Designer that loves to travel and explore but most of all hanging out at a bakery eating cinnamon rolls.

LÄS BLOGGEN HÄR.