Vi bloggar på alltommat.se

homemade blogg

På bloggen delar jag med mig av mitt intresse för bakning, desserter och även frukost. Jag älskar att baka och det gör mig så glad att se ett bakverk växa fram. Att dekorera och göra slutfinishen är min favoritdel och så klart att smaka på dem!

Till vardags jobbar jag på Damernas Värld som layoutare. Jag bor både i Stockholm och på Rådmansö med min sambo Mattias Larsson som är kock och matinspiratör. Att vara en kock och en dessertälskare i samma hus leder till mycket matprat, matlagning och mycket matnörderi som ni kommer få ta del av.

LÄS BLOGGEN HÄR.


 

My name is Petter Bäcklund and I live in Stockholm and Amsterdam. I hope you enjoy my recipes, restaurant tips and food travel guides.

I’ve always been obsessed with food and I enjoy every moment of cooking, baking, discovering and tasting it. I’m a Food Photographer and Digital Designer that loves to travel and explore but most of all hanging out at a bakery eating cinnamon rolls.

LÄS BLOGGEN HÄR.