Boka in den 22-23 april – då avgår båten! 

Vår populära kryssning är tillbaka

 

HJÄRTLIGT VÄLKOMMEN till ett härligt dygn till sjöss! Tillsammans njuter vi av ett dygn fyllt av god mat och dryck, spännande möten och härlig matinspiration. På kvällen serveras en unik trerättersmeny specialkomponerad av ÅRETS KOCK JOHAN BACKÉUS exklusivt för Allt om Mat och endast vid detta tillfälle.

BOKA HÄR!

MISSA INTE: Alla kryssningar med Allt om Mat hittar du här! 

Ombord kan du lyssna på intressanta föreläsare och mingla med våra kända matprofiler. Dessutom bjuder vi på mängder av provsmakningar. Du kan också köpa böcker till specialpris.

KRÖGAREN FREDRIK ERIKSSON, som själv vunnit Årets kock 1987, numera ordförande i Årets kocks jury, berättar om tävlingen och sitt arbete med att utveckla svensk gastronomi. Han driver Långbro Värdshus och Asplunds och öppnar snart ny restaurang på Nationalmuseum.

JENNIE WALLDÉN, krögare på restaurang Namu i Malmö är aktuell med kokboken ”Mycket smak på nolltid”. Hon lär oss laga lättlagad mat med asiatiska influenser. Jennie Walldén vann Sveriges Mästerkock 2013.

Om kryssningen
När: 22 – 23 april. Båten avgår kl. 18:00 den 22 april och angör hamn kl. 15:45 den 23 april.
Var: Incheckning på Birkaterminalen, Stadsgården i Stockholm

Detta ingår:

  • Buss
  • Bufféfrukost
  • Förmiddags- och eftermiddagskaffe
  • Fördrink
  • 3-rätters middag komponerad av Årets Kock (inklusive öl, vin och kaffe)
  • Föreläsningar med våra spännande talare
  • Möte med vinnaren i Årets kock 2017 – Johan Backéus!
  • Välfylld goodiebag

Prenumerantpris: 1670 kr/person. Ange kod EVALLT och ditt prenumerationsnummer som finns på fakturan eller tryckt på baksidan av tidningen. BOKA HÄR!

Ordinarie pris: 1 870 kr/person. Ange kod EVALLEJ BOKA HÄR!

Fullständigt program publiceras på www.alltommat.se en månad före avresa, med reservation för eventuella förändringar.

 

NUVARANDE Boka in den 22-23 april – då avgår båten! 
NÄSTA Recept med grönkål