Låt köket skimra med dessa 8 guldfärgade köksprylar.

Skärmavbild 2020-04-01 kl. 09.47.55

Foto: Bagaren och kocken

Här har vi en brödrost som vi gärna har framme på köksbänken. Klassiska märket Smeg ger oss denna snygga guldfärgade brödrost med extra breda fack. Läs mer och köp rosten här.

Form adlibris ny

Foto: Adlibris

Nordic ware firar 70 år med att ta tillbaka gamla favoriter, här  är formen Crown Bundt i guld. Tips är att smörja formen ordentligt innan användning så kakan inte fastnar i fördjupningarna. Resultatet blir en otroligt snygg kaka. Läs mer och köp formen här. 

Skärmavbild 2020-04-01 kl. 09.49.11

Foto: Cervera

Elegant och effektfullt vinställ från Viski. Stället har plats för 6 st flaskor. Läs mer och köp vinstället här.

Radio

Foto: Clas Ohlson

Supersmidig, portabel köksradio med detaljer i i guld. Perfekt att spela dina favoritlåtar på när du lagar mat. FM-radion har även bluetooth så du kan spela upp musik trådlöst. Här kan du läsa mer och köpa den.

Skärmavbild 2020-04-01 kl. 09.47.27

Foto: Bagaren och kocken

Fin gyllene tårtspade från Bloomingville, perfekt till servering av tårta. Tårtspaden är i rostfritt stål och har en form som gör det enkelt att både skära och servera tårtan utan att den ramlar isär. Här kan du läsa mer om den.

Skärmavbild 2020-04-01 kl. 09.47.44

Foto: Bagaren och kocken

En riktigt klassisk pressbryggare från Bodum. Fyll karaffen med de malda kaffebönorna och varmt vatten, sen pressar du långsamt ner knoppen på locket tills den når botten. Efter det är det bara att njuta av sin nybryggda kopp kaffe. Läs mer och köpt bryggaren här.

Glasunderlägg kökets

Foto: Kökets favoriter

Stilrena och praktiska glasunderlägg i stål från Roos Interior. Underläggen är handgjorda och levereras i set om fyra. Här kan du läsa mer.

Kaffefilter

Foto: Designtorget

Finmaskigt kaffefilter i guldfärgat rostfritt stål från Teministeriet. Skippa engångsfilter och satsa på ett mer hållbart alternativ. Läs mer och köp filtret här.