Foto: Ulrika Ekblom
Vegetariskt
Potatistartelette med grönkål, västerbottensost och valnötter
20 minuter + 20 minuter i ugn
Foto: Helén Pe
Vegetariskt
Linsotto
30 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Vegetariskt
Smörbakad rotselleri med champ­injoner, valnötter och picklad rödkål
1 timme
Foto: Linda Dannvin
Vegetariskt
Tryffelpasta
20 minuter + 30 minuter i kyl + utbakningstid
Foto: Lisa Björner
Vegetariskt
Palaak halloumi
30 minuter
Foto: Pernilla Ahlsén
Vegetariskt
Polenta med kastanjer och smörstekt svamp
45 minuter
Foto: Hans Logren
Vegetariskt
Taquitos med svarta bönor, rostad majs och fetaost
50 minuter
Foto: Per Ranung
Vegetariskt
Kikärtsgryta
30 minuter
Foto: Anna Kern
Vegetariskt
Risotto med getost
30 minuter
Foto: Helén Pe
Vegetariskt
Ljummen svart rissallad med frasiga getostbollar
50 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Vegetariskt
Vegochili med färsk tomatsalsa och nachos
40 minuter
Foto: Anna Kern
Vegetariskt
Palak paneer med halloumi
30 minuter
Foto: Lisa Björner
Vegetariskt
Sötpotatisburgare med coleslaw och chilimajonnäs
40 minuter
Foto: Helén Pe
Vegetariskt
Bönpasta med svamp  
20 minuter
Foto: Lisa Björner
Vegetariskt
Svamplasagne med spenat och getost
30 minuter + 30 minuter i ugn
Foto: Lina Eriksson
Vegetariskt
Svamprisotto  
30 minuter
Foto: Lisa Björner
Vegetariskt
Flatbreads med blandad svamp, krämiga ostar och karamelliserad lök
30 minuter + 12 minuter i ugn
Foto: Lisa Björner
Vegetariskt
Sötpotatissallad med kryddigt matvete och halloumi
30 minuter + 30 minuter i ugn
Foto: Lisa Björner
Vegetariskt
Sötpotatissoppa med harissa, ingefära och koriander
15 minuter + 20 minuter koktid
Foto: Helén Pe
Vegetariskt
Zucchinifritters  
30 minuter
Foto: Helén Pe
Vegetariskt
Filopaj med labneh och mangold
30 minuter + 35 minuter i ugn
Foto: Pernilla Ahlsén
Vegetariskt
Pizza med kastanjekräm, pumpa och getost
40 minuter + 40 minuter jäsning + 15 minuter i ugn
Foto: Lisa Björner
Vegetariskt
Bakade sötpotatishalvor med fetaost och pesto
20 minuter + 50 minuter i ugn