Vegetariskt
Pumpasallad med chilirostad bulgur, apelsin och mynta
30 minuter + 20 minuter i ugn
Vegetariskt
Stroganoff med paprika
20 minuter
Vegetariskt
Blomkål med picklade betor, friterad surkål, gräddfil och salsa verde
40 minuter + 2 timmar i kyl + 20 minuter i ugn
Vegetariskt
Persiljerotspuré med linser, morötter, brynt smör och syltad rödlök
40 minuter + 25 minuter i ugn
Vegetariskt
Kåldolmar med quorn i tomatsås
20 minuter + 15 minuter koktid
Vegetariskt
Oumph med svamp och lingon
20 minuter
Vegetariskt
Paj med ostkräm och zucchini
10 minuter + 20 minuter i ugn
Vegetariskt
Koreansk vegotaco
35 minuter
Vegetariskt
Vegetariska tacos (med rostad sötpotatis, svamp och kryddiga kikärter)
30 minuter
Vegetariskt
Färslimpa med rotfrukter
20 minuter + 30 minuter i ugn
Vegetariskt
Bet- och ädelostsallad
20 minuter + koktid
Vegetariskt
Gnocchi med tomatconcassé, tryffelburrata och pinjenötter  
20 minuter
Vegetariskt
Tempurafriterade haricots verts med yuzumajonnäs  
30 minuter
Vegetariskt
Ugnsbakad selleri med ost och honung
10 minuter + 15 minuter i ugn
Vegetariskt
Toast med getost och rödvinsmarinerade björnbär
15 minuter + tid för bären att dra
Vegetariskt
Vegobollar med stark senap och syrad rödkål
30 minuter
Vegetariskt
Sallad med labneh-ost & puylinser  
1 timme
Vegetariskt
Vegoburgare med fänkålsslaw
15 minuter + tid i ugn
Vegetariskt
Gnocchi med brysselkål och ricotta
20 minuter
Vegetariskt
Rostade grönsaker med tahiniyoghurt och fänkålssalt
20 minuter + 30 minuter i ugn
Vegetariskt
Små broccoligratänger
15 minuter + 15 minuter i ugn
Vegetariskt
Parmesanpaj med ljummen italiensk svampsallad och tryffelburrata
30 minuter + 30 minuter för degen att vila + 50 minuter i ugn
Vegetariskt
Vegetarisk- och vegansk julmat – godaste alternativen på julbordet