Foto: Stefan Wettainen
Vegetariskt
Kikärtsbiffar med koriander och chili  
40 minuter + 10 timmars blötläggning
Foto: Stefan Wettainen
Vegetariskt
Vegetariska biffar med edamamebönor - till marinerade sobanudlar  
45 minuter
Foto: Helén Pe
Vegetariskt
Matveteotto med rostade grönsaker och pestodressing
40 minuter + 25 minuter i ugn
Foto: Helén Pe
Vegetariskt
Somennudlar med thaikryddad quornfärs och kål
20 minuter
Vegetariskt
5 goda svenska råvaror som är i säsong i februari
Foto: Helén Pe
Vegetariskt
Vegetarisk Bolognese med linser
20 minuter
Foto: Stefan Wettainen
Vegetariskt
Sötpotatisbiffar med rökt paprika, halloumi och srirachayoghurt
30 minuter
Foto: Helén Pe
Vegetariskt
Vegetarisk hemmapizza: Calzone med ricotta- och kronärtskocksröra
10 minuter + 20 minuter i ugn
Foto: Helén Pe
Vegetariskt
Vegetariska tacos (med rostad sötpotatis, svamp och kryddiga kikärter)
30 minuter
Foto: Helén Pe
Vegetariskt
Vego shepherd’s pie med sötpotatistäcke
20 minuter + 10 minuter i ugn
Vegetariskt
Godaste vegofärsen? Vi har testat 9 varianter - här är vår favorit!
Foto: Helén Pe
Vegetariskt
Snabblyx! Matig gourmetmacka - med äggröra, svamp & tryffelpecorino  
20 minuter
Foto: Pernilla Ahlsén
Vegetariskt
Bruschetta med tomat- och granatäppelsalsa
20 minuter
Foto: Pernilla Ahlsén
Vegetariskt
Rödkålssallad med plommon, gorgonzola och granatäppel-vinägrett
25 minuter
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Vegetariskt
Lyxig vegetarisk 4-rätters meny av David Lundqvist, Årets Kock 2018
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Vegetariskt
Kryddbakad selleri, sellerichips, sotade päron, svampbuljong och ost
1,5 timme + 1,5 timme i ugn
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Vegetariskt
Sotad och apelsinbräserad fänkål, pumpakräm och rostade pumpakärnor
1 timme
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Vegetariskt
Frasig jordärtskocka med syrad lök och svecia
1 timme + 1 timme i ugn
Foto: Helén Pe
Vegetariskt
Vegetarisk "fisksoppa" - saffranskokt fänkål, potatis och dillaioli
30 minuter + 25 minuter i ugn
Foto: Helén Pe
Vegetariskt
Rostad rotselleri med linser, citronkräm och valnötssmörvinägrett
30 minuter + 40 minuter i ugn
Foto: Helén Pe
Vegetariskt
Pastarullar med krämig svampfyllning och basilikabuljong
45 minuter
Foto: Helén Pe
Vegetariskt
Ugnsbakade betor med polenta, apelsinsås och mandel
30 minuter + 40 minuter i ugn
Foto: Helén Pe
Vegetariskt
Blåbärs-nice cream (vego-glass)
20 minuter + 5 timmar i frys