Foto: Helén Pe
Vegetariskt
Risotto med sparris, brynt smör och hasselnötter
30 minuter
Foto: Per Ranung
Vegetariskt
Grönkålspasta med citron och mozzarella  
15 minuter
Foto: Per Ranung
Vegetariskt
Grillad halloumimacka med melonsås
25 minuter
Foto: Per Ranung
Vegetariskt
Yoghurtsoppa med gröna linser, brynt smör och koriander
20 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Vegetariskt
Zucchinibiffar med bulgur och rödlöksyoghurt  
30 minuter
Foto: Stefan Wettainen
Vegetariskt
Vego-”köttbullar” med formbar färs - serveras med gräddsås
30 minuter
Foto: Charlie Drevstam
Vegetariskt
Tagliatelle med svartkål, trumpetsvamp, blomkål och gruyèreost  
20 minuter
Foto: Helén Pe
Vegetariskt
Majsfritters
15 minuter
Foto: Stefan Wettainen
Vegetariskt
Pizzoccheri – bovetepasta med broccoli och ost
15 minuter
Foto: Apetina
Vegetariskt
Äntligen! Nu kan du köpa färdig paneer-ost i butik - vi har provlagat
Foto: Stefan Wettainen
Vegetariskt
Tacos med rostad sötpotatis och refried beans
30 minuter + 15 minuter i ugn
Foto: Ulrika Pousette
Vegetariskt
Empanadas med bönor och kålsallad
20 minuter + 15 minuter i ugn
Foto: Stefan Wettainen
Vegetariskt
Vegolasagne med belugalinser, färskost och rosmarin
20 minuter + koktid + 20 minuter i ugn
Foto: Garant
Vegetariskt
Vegoburgare med låtsaskött som blöder - nu lanseras succén i butik
Foto: Stefan Wettainen
Vegetariskt
Rösti med avokado och pocherat ägg
10 minuter + 20 minuter i ugn
Foto: Pernilla Ahlsén
Vegetariskt
Grönkålssallad med avokado, hyvlad parmesan och ägg
35 minuter
Foto: Pernilla Ahlsén
Vegetariskt
Sötsyrlig melonsallad med färska fikon, granatäpple och fetaost  
25 minuter
Foto: Pernilla Ahlsén
Vegetariskt
Matig vegetarisk sallad med quinoa, halloumi och grillade plommon  
40 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Vegetariskt
Tempurafriterad getost med honungsstekta rödbetor
20 minuter
Foto: Helén Pe
Vegetariskt
Kryddrostade grönsaker, oumph och couscous
15 minuter + 15 minuter i ugn
Foto: Helén Pe
Vegetariskt
Gnocchi med duetto-ost, rostad svamp och grönkål
20 minuter
Foto: Helén Pe
Vegetariskt
Halloumi- och morotsbiffar med citronrisoni och tsatsiki
20 minuter
Foto: Per Ranung
Vegetariskt
Halloumigyros med sötpotatis-pommes frites
30 minuter