Foto: Magnus Carlsson
Veganskt
Mandelkakor med julkryddor och apelsin
15 minuter + 15 minuter i ugn
Foto: Magnus Carlsson
Veganskt
Valnöts- och aprikostryfflar med mörk choklad
20 minuter + 15 minuter i frys
Foto: Magnus Carlsson
Veganskt
Rotselleri- och trattkantarellsoppa med rostade brysselkålschips  
30 minuter + 5 minuter i ugn
Foto: Pernilla Ahlsén
Veganskt
Höstsallad med kastanjer och morötter
40 minuter + 1 timme i ugn
Foto: Per Ranung
Veganskt
Ugnsbakad grönkålsbotten med svamp och tahinidressing
40 minuter
Foto: Helén Pe
Veganskt
Misosoppa extra allt
15 minuter
Foto: Magnus Carlsson
Veganskt
Fröknäcke med morotskräm och grönkålschips
30 minuter + 1 timme och 40 minuter i ugn
Foto: Magnus Carlsson
Veganskt
Bakade sötpotatisskivor med kokos-coleslaw och granatäpple
30 minuter + 15 minuter i ugn
Foto: Magnus Carlsson
Veganskt
Svartrissallad med pumpa och brysselkål  
30 minuter + 20 minuter i ugn
Foto: Helén Pe
Veganskt
Rödbetsgazpacho med vindruvor och tagetes
15 minuter
Foto: Per Ranung
Veganskt
Pumpasmörrostad blomkål med sötpotatismos
1 timme + 1 timme 20 min i ugn
Foto: Per Ranung
Vegetariskt
Krämig hirs med svarta bönor, krisp och paprikadressing
30 minuter + 12 timmar blötläggning + 45 minuter koktid + 20 minuter i ugn
Foto: Sandra Lee Pettersson
Veganskt
Vegansk smoothie med blåbär och ingefära
5 minuter
Foto: Garant
Vegetariskt
Vegoburgare med låtsaskött som blöder - nu lanseras succén i butik
Foto: Per Ranung
Veganskt
Kokosglass med dadelsirap, vegan nice cream
10 minuter + 6 timmar i frys
Foto: Lisa Björner
Vegetariskt
Enkel och god veganmat - här är redaktionens bästa veganska recept
Veganskt
Äntligen! Magnum lanserar veganglass (Classic- och Mandel Vegan)
Foto: Lina Eriksson
Veganskt
Sval grönsakssoppa med citron
30 minuter + 1 timme i kyl
Foto: Charlie Drevstam
Veganskt
Gazpacho
20 minuter
Foto: Lina Eriksson
Vegetariskt
Svarta bönor med soja
5 minuter
Foto: Lina Eriksson
Veganskt
Grillade tofuspett med grönsaker och misodressing
45 minuter
Foto: Lina Eriksson
Veganskt
Panzanella – italiensk tomat- och brödsallad
30 minuter
Foto: Magnus Carlsson
Vegetariskt
Morotssoppa med ingefära, jordnötssmör och fräst kikärtstopping
20 minuter + 20 minuter koktid