Tillbehör
Heta quesadillas
25 minuter
Tillbehör
Friterad hasselbackspotatis med löjrom och syrad grädde
30 min + 1 timme i vatten + 8 min fritering
Tillbehör
Potatissallad med krämig dressing
30 minuter + tid att svalna
Tillbehör
Grytfriterade pommes frites
15 minuter + 20 minuter koktid
Tillbehör
Marinerade ägg
15 minuter + 12 timmar i kyl
Vegetariskt
Pressgurka med zucchini - pickles på bara en timme
1 timme:
Vegetariskt
Bondsallad med lagrad prästost, svamp och äpple
20 minuter + 20 minuter i ugn
Vegetariskt
Snabb asiatiska pickles - på en timme
1 timme:
Vegetariskt
Stekt aubergine med persilja, parmesan och vitlök
40 minuter
Tillbehör
Fikonsallad med rödkål
Vegetariskt
Het auberginesallad med chili och citron
30 minuter
Vegetariskt
Ugnsrostad blomkål med brynt smörhollandaise
20 minuter + 2 timmar i ugn + 15 min för kålen att vila
Vegetariskt
Linsotto
30 minuter
Tillbehör
Fasolakia Giaxni – grekiska bönor
Tillbehör
Schweiziska sockerärter
10 minuter + 1 timme kokning
Tillbehör
Mandelpotatis med örter och citron
15 minuter + 30 min i ugn
Tillbehör
Rostade rotfrukter med durra, tahini-dressing och lökpickles
30 minuter + 30 minuter i ugn
Vegetariskt
Bakade sötpotatishalvor med fetaost och pesto
20 minuter + 50 minuter i ugn
Tillbehör
Ugnsrostade rotfrukter med miso
10 minuter + 35 minuter i ugn
Tillbehör
Fänkålssallad med solrosfrö och lakrits
15 minuter:
Tillbehör
Potatisplättar med fetaost och rödlök
30 minuter
Tillbehör
Potatissallad med svamp i senapsvinägrett
30 minuter + 30 minuter för ­salladen att marinera
Tillbehör
Saffransris med koriander
20 minuter