Foto: Per Ranung
Tillbehör
Marinerade ägg
15 minuter + 12 timmar i kyl
Foto: Per Ranung
Vegetariskt
Pressgurka med zucchini - pickles på bara en timme
1 timme:
Foto: Annika Broman
Vegetariskt
Bondsallad med lagrad prästost, svamp och äpple
20 minuter + 20 minuter i ugn
Foto: Per Ranung
Vegetariskt
Snabb asiatiska pickles - på en timme
1 timme:
Foto: Ulrika Pousette
Vegetariskt
Stekt aubergine med persilja, parmesan och vitlök
40 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Tillbehör
Fikonsallad med rödkål
Foto: Ulrika Pousette
Vegetariskt
Het auberginesallad med chili och citron
30 minuter
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Vegetariskt
Ugnsrostad blomkål med brynt smörhollandaise
20 minuter + 2 timmar i ugn + 15 min för kålen att vila
Foto: Helén Pe
Vegetariskt
Linsotto
30 minuter
Foto: Stefan Wettainen
Tillbehör
Fasolakia Giaxni – grekiska bönor
Foto: Stefan Wettainen
Tillbehör
Schweiziska sockerärter
10 minuter + 1 timme kokning
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Tillbehör
Mandelpotatis med örter och citron
15 minuter + 30 min i ugn
Foto: Helén Pe
Tillbehör
Rostade rotfrukter med durra, tahini-dressing och lökpickles
30 minuter + 30 minuter i ugn
Foto: Lisa Björner
Vegetariskt
Bakade sötpotatishalvor med fetaost och pesto
20 minuter + 50 minuter i ugn
Foto: Helén Pe
Tillbehör
Ugnsrostade rotfrukter med miso
10 minuter + 35 minuter i ugn
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Tillbehör
Fänkålssallad med solrosfrö och lakrits
15 minuter:
Foto: Charlie Drevstam
Tillbehör
Potatisplättar med fetaost och rödlök
30 minuter
Foto: Charlie Drevstam
Tillbehör
Potatissallad med svamp i senapsvinägrett
30 minuter + 30 minuter för ­salladen att marinera
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Tillbehör
Saffransris med koriander
20 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Tillbehör
Grillade auberginerullar med sparris och smör  
25 minuter
Foto: Stefan Wettainen
Tillbehör
Färskpotatissallad med salladslök, morot och spenat
20 min + 40 min i ugn
Foto: Ulrika Ekblom
Tillbehör
Rostade rotfrukter i kryddig apelsinmarinad
25 minuter + 40 minuter i ugn
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Tillbehör
Ugnsbakade tomater med yoghurt, olivolja och oregano
20 minuter + 3 timmar i ugn