Foto: Helén Pe
Thailändskt
Gai pad met mamuang (Kyckling med chili och cashewnötter )
30 minuter
Foto: Helén Pe
Thailändskt
Tom kha gai (soppa med galangal och kyckling) 
30 minuter
Foto: Helén Pe
Thailändskt
Pad Thai (stekta nudlar med räkor och tofu)
30 minuter
Foto: Lina Eriksson
Thailändskt
Fried rice med kyckling och ägg
25 minuter
Foto: Helén Pe
Thailändskt
Kycklingfärs thai med limeblad och sötpotatisnudlar
20 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Thailändskt
Fläskfilé med tamarind och cashewnötter
40 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Thailändskt
Bananfritters
15 minuter
Thailändskt
Vegetariskt fredagsmeny med asiatiska smaker - klart på en timme
Foto: Helén Pe
Thailändskt
Köttbullar i röd curry
30 minuter
Foto: Lisa Björner
Tonfisk
Steamed buns med halstrad tonfisk och srirachamajonnäs
1 timme + 1 1/2 timme jäsning + 6 minuter ångning
Foto: Ulrika Pousette
Thailändskt
Krispig thaisallad med kyckling
20 minuter
Foto: Anna Kern
Thailändskt
Blåmusslor i kokosmjölk och röd curry
30 minuter
Foto: Stefan Wettainen
Thailändskt
Gang garee gai – kycklingcurry från Thailand
Foto: Ulrika Pousette
Thailändskt
Ingefärskyckling med kokosris
30 minuter
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Veganskt
Koriander-sriracha
15 minuter
Foto: Åsa Dahlgren
Thailändskt
Krämig sötpotatissoppa med mandel- och koriandertopping
30 minuter
Annonssamarbete
Vabbruaris bästa soppa: kyckling med kokosmjölk och lime
45 min
Annonssamarbete
Thai-inspirerad kycklinggryta med kokosmjölk
45 min
Thailändskt
Kycklingwok med cashewnötter
15 min
Foto: Ulrika Pousette
Thailändskt
Thaigryta med currypasta - härligt kryddig gryta
20 min
Thailändskt
Chicken green curry
Annonssamarbete
Galet gott – grillade räkor "thaistyle"!
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Vegetariskt
Thaicurry med pumpa och kikärter
30 min