Foto: Helén Pe
Efterrätt och dessert
Pekankolapaj
20 minuter + 30 minuter i kyl + 42 minuter i ugn
Foto: Helén Pe
Efterrätt och dessert
Limecheesecake  
30 minuter + 4 timmar  i kyl
Foto: Ulrika Pousette
Tårtor
Maräng- och jordgubbstårta
30 minuter + 3 h i kyl
Foto: Lina Eriksson
Tårtor
Fluffig marängtårta med bär och grädde
15 minuter + 6 timmar i ugn
Foto: Charlie Drevstam
Efterrätt och dessert
Hasselnöts- och kolapaj med punschgrädde
1 timme + 12 minuter i ugn
Foto: Anna Kern
Student
Studenttårta
11/2 h + 12 h i kyl + 40 min i ugn
Foto: Katja Ragnstam
Buffémat
Vit chokladmoussetårta med frukt, bär och pistaschnötter
45 minuter + 25 minuter i ugnen + 4 timmar i frys + 40 minuter i rumstemperatur
Foto: Katja Ragnstam
Bakning
Rabarbermarängtårta med limegrädde
30 minuter + 1 1/4 timme i ugn
Foto: Katja Ragnstam
Bakning
Halloncheesecake
25 minuter + 50 minuter i ugnen + 5 timmar i kyl
Foto: Helén Pe
Buffémat
Jordgubbstårta
1 1/4 timme + 40 minuter i ugn + tid i kyl
Foto: Per Ranung
Fest
Rabarberkaka med hallonmaräng
40 minuter +  1 timme för ­degen att vila + 50 minuter i ugn
Foto: Anna Kern
Efterrätt och dessert
Budapestrulle
30 minuter + 17 minuter i ugn
Foto: Lisa Björner
Efterrätt och dessert
Glasstårta med lemoncurd och pistaschmaränger
40 minuter + 1 timme i ugn + 1 timme rumstemperering
Foto: Helén Pe
Jul
Pavlovatårta med apelsincurd
1 timme  + 2 timmar i ugn
Jul
Vit jultårta
1 timme + 40 minuter i ugn
Foto: Helén Pe
Choklad
Chokladtårta med kaffesmak och kanderade mandlar
45 minuter + 50 minuter i ugn
Foto: Idhaa Lindhag/agentur cameralink
Jul
Saffranstårta med citronfrosting och sockrad vinterfrukt
45 min + 45 min i ugn
Halloween
Halloweentårta med blåbärs- och lakritsmaräng
1 1/2 timme + 40 min i ugn
Foto: Per Ranung
Halloween
Pumpapaj med pekannötter
30 minuter + 1 timme 15 minuter i ugn
Foto: Eva Hildén Smith
Efterrätt och dessert
Halloweentårta – spökligt gott!
30 min + 20 min i ugn + tid att svalna
Foto: Lina Eriksson
Efterrätt och dessert
Chokladrulltårta med färska bär, grädde och macroner
1 timme
Foto: Joel Wåreus
Fest
Marängtårta med hallon- och fläderkräm
40 minuter + 1 1/4 timme i ugnen
Foto: Eva Hildén Smith
Övrigt
Lättfryst passionsfruktscheesecake
40 minuter + 5 timmar i kyl + 1 timme i frys