Foto: Lina Eriksson
Smårätter
Baba ganoush
Foto: Lisa Björner
Snacks och tilltugg
Profiteroler med gräddfil och löjrom
35 minuter + 20 minuter i ugn + tid att rinna av
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Smårätter
Julkryddade minihamburgare med grön coleslaw
30 minuter
Foto: Anna Kern
Smårätter
Lantcrostini med fänkålssalami
10 minuter
Foto: Hans Logren
Tonfisk
Tostadas med sesamstekt tonfisk och mangosalsa
1 timme
Foto: Lisa Björner
Smårätter
Potstickers (dumplings) med kycklingfärs
40 minuter
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Sydamerikanskt
Köttfärspiroger (empanadas de pino)
45 minuter + 30 minuter i kylen + 12 min i ugn
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Vegetariskt
Ostpiroger (empanadas de queso)
30 minuter + 15 minuter fritering
Foto: Ulrika Pousette
Snacks och tilltugg
Västafrikanska cashewnötter
5 minuter + 15 minuter i ugn
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Smårätter
Smörbrynt päron och ädelost
20 minuter
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Spanskt
Chorizo med padrones
15 minuter
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Spanskt
Räk- och krabbpinchos
10 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Smårätter
Färskpotatiskanapé med böcklingmousse och gräslök
25 minuter + 1 timme i kyl
Foto: Charlie Drevstam
Smårätter
Grillspett på kyckling och paprika med spis­kummindressing
30 minuter
Foto: Charlie Drevstam
Smårätter
Grillspett på färskpotatis med citron- och persiljeolja
1 timme + 12 minuter i ugn
Foto: Stefan Wettainen
Smårätter
Lax med rökt räkröra och dillcrostini  
30 minuter + 1 timme i kyl
Foto: Charlie Drevstam
Smårätter
Grillspett på halloumi med tomat- och koriandersalsa  
20 minuter
Foto: Anna Kern
Smårätter
Tempurafriterade padrones
15 minuter + 20 minuter jäsning
Foto: Ulrika Pousette
Vegetariskt
Tarte flambée med sparris och salladslök
40 minuter + 40 minuter jäsning
Foto: Ulrika Ekblom
Smårätter
Kabak sarma – zucchinirullar
40 minuter
Foto: Ulrika Ekblom
Veganskt
Mercimek köftesi – lins- och bulgurköfte
1 timme
Foto: Annika Broman
Snacks och tilltugg
Varm västerbottensshot med ansjovissnitt
15 minuter
Foto: Per Ranung
Smårätter
Smördegskrustader med anklevermousse och syltade apelsinskal
20 minuter + tid att kallna