Foto: Charlie Drevstam
Sydamerikanskt
Ajiaco bogotáno - colombiansk soppa med kyckling
1 timme + koktid
Foto: Lisa Björner
Vegetariskt
Vegetarisk chili med tortillabröd, turkisk yoghurt och picklad lök
45 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Sydamerikanskt
Fisk- och skaldjurstortillas med avokadosallad och tiger’s milk
50 minuter
Foto: Stefan Wettainen
Sydamerikanskt
Chili con carne med chipotle och mörk choklad
40 minuter + koktid
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Sydamerikanskt
Helado con manjar (glass med syd­ameri­kansk kola)
20 min + tid i glassmaskin
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Sydamerikanskt
Cachitos con chocolate - små strutar med choklad
45 minuter + 1 1/2 timme i kylen + 12 min i ugn
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Vegetariskt
Pebre - tomatsalsa
15 minuter:
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Sydamerikanskt
Köttfärspiroger (empanadas de pino)
45 minuter + 30 minuter i kylen + 12 min i ugn
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Vegetariskt
Ostpiroger (empanadas de queso)
30 minuter + 15 minuter fritering
Foto: Ulrika Pousette
Sydamerikanskt
Klar kycklingsoppa med quinoa och korianderröra
15 minuter + 15 minuter koktid
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Sydamerikanskt
Majs- och kycklinggratäng (Pastel de choclo)
20 minuter + 20 minuter i ugn
Foto: Stefan Wettainen
Sydamerikanskt
Kräftceviche med avokadoröra och nachos  
20 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Sydamerikanskt
Kotletter med chimichurri
15 minuter + 20 minuter i ugn
Foto: Ulrika Pousette
Vegetariskt
Empanadas med bönor och kålsallad
20 minuter + 15 minuter i ugn
Foto: Lisa Björner
Sydamerikanskt
Chili på högrev - med tillbehör
45 minuter + 3 timmars koktid
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Sydamerikanskt
Fläskkarré med arepas och tostones
50 minuter + 6 timmar och 20 minuter i ugnen
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Sydamerikanskt
Kryddiga nötter
10 minuter