Foto: Stefan Wettainen
Vegetariskt
5 vegetariska rätter till midsommarbuffén
Svenskt
Inlagd sill med gubbröra
15 min
Foto: Istock
Svenskt
Stuvade makaroner
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Svenskt
Lammköttbullar med kryddpeppar och timjan
45 minuter
Foto: Lisa Björner
Svenskt
Tjälknöl
5 min + 8 timmar i ugnen + 8 timmar i kylen
Foto: PER RANUNG
Svenskt
Mjölkchokladkräm med lakrits och hallon
5 min + 1 timme i kylen
Svenskt
Ägghalvor med tre goda toppings
Foto: Lina Eriksson
Svenskt
Torskrygg med musselsås, sparrisbroccoli och saltrostad potatis
1 timme
Foto: Ulrika Pousette
Vegetariskt
Vegetarisk Janssons frestelse
Foto: alltommat.se
Svenskt
Köttbullar
Vegetariskt
Grov rösti med ricotta
Foto: Per Ranung
Svenskt
Janssons frestelse
Varma drycker
Rosa orientkryddad glögg
Foto: Charlie Drevstam
Svenskt
Paté på gris med pistaschnötter
Foto: Ulrika Pousette
Svenskt
Steg för steg – så rimmar du egen lax
Foto: Ulf Svensson
Svenskt
Inlagda polkabetor
ca 40 min
Foto: Ulf Svensson
Svenskt
Hemlagad kalvsylta
ca 3 timmar + 8 timmar att stelna
Foto: Annika Broman
Svenskt
Mjuk saffranskaka med krämig apelsinglasyr
Foto: Joel Wåreus
Svenskt
Minivörtbröd
20 minuter + 1 1/2 timmes ­jäsning + 13 minuter i ugn
Svenskt
Lyxiga lussebullar med kesella
Foto: Björn Tesch
Svenskt
Smördegsknyten med fetaost
30 min + tid i frysen + 15 min i ugnen
Foto: Charlie Drevstam
Vilt
Kavring med rökt ren och pepparrot
Foto: Per Ranung
Svenskt
Senap, Mor Gretas