Vegetariskt
Portabellosvamp med lupinbönor, misosmör och hoisinplommonsmörsås
30 minuter + 8 timmar blötläggning
Vegetariskt
Friterad tofu med trattkantareller, citron- och sesamsås och strössel
40 minuter + 5 minuter i ugn
Vegetariskt
Rostat surdegsbröd med krämig karljohan- och äppelröra och kålchips
20 minuter + 15 minuter i ugn
Vegetariskt
Misoglacerad karljohansvamp toppad med friterad ingefära
30 minuter
Veganskt
”Pulled” svamp i tortillabröd med salsa och avokado
40 minuter + 10 minuter i ugn
Vegetariskt
Matvete med smörstekt svamp, spenat, pecorino och rostade hasselnötter
30 minuter
Vegetariskt
Gnocchi med duetto-ost, rostad svamp och grönkål
20 minuter
Vegetariskt
Svampbiff med blomkålspuré, stekt spetskål och chimichurri
40 minuter
Vegetariskt
Kantarellpaj med västerbottensost
40 minuter + 1 timme i kyl + 45 minuter i ugn
Svamp
Kantarelltoast
20 minuter + 5 minuter i ugn
Vegetariskt
Linguine med gräddkokta kantareller
20 minuter
Vegetariskt
Krämig svampsoppa med krispig grönkålstopping
30 minuter + 15 minuter i ugn
Svamp
Pasta med lammfilé, karljohansvamp, friterad salvia och hasselnötter
30 minuter
Vegetariskt
Parmesanpaj med ljummen italiensk svampsallad och tryffelburrata
30 minuter + 30 minuter för degen att vila + 50 minuter i ugn
Vegetariskt
Höstsallad med kantareller, rotfrukter, bär och västerbottensdressing
40 minuter + 30 minuter i ugn
Vegetariskt
Kantarellmacka med mild ädelost  
10 minuter
Veganskt
Vitlöksmarinerad grillad svamp  
10 minuter + tid för stekning
Vegetariskt
Kantarellpizza
25 minuter + 15 minuter i ugn
Vegetariskt
Pastarullar med krämig svampfyllning och basilikabuljong
45 minuter
Vegetariskt
Krämigt matvete med broccoli, parmesanost och krispig ostronskivling
30 minuter
Vegetariskt
Smördegsinbakad svamppaté
30 minuter + 1 timme i ugn
Svamp
Svampdipp med bacon
30 minuter
Veganskt
Rotsellerisoppa med trattkantareller och rostade brysselkålschips  
30 minuter + 5 minuter i ugn