Foto: Ulrika Pousette
Svamp
Karljohanpasta med lammfilé, friterad salvia och hasselnötter
30 minuter
Foto: Charlie Drevstam
Svamp
Spaghetti alla crema med kantareller, kalvrygg och rödbetor
40 minuter + 1 1/2 timme i ugn
Foto: Charlie Drevstam
Svamp
Karljohanfylld ravioli med hummer, fänkål och tomat
45 minuter
Foto: Charlie Drevstam
Vegetariskt
Tagliatelle med svartkål, trumpetsvamp, blomkål och gruyèreost  
20 minuter
Foto: Per Ranung
Svamp
Stekta kantareller med surdegsbröd, kräftemulsion och marinerad pumpa
1 timme + 2 timmars marinering
Foto: Helén Pe
Vegetariskt
Gnocchi med duetto-ost, rostad svamp och grönkål
20 minuter
Foto: Lisa Björner
Vegetariskt
Portabelloburgare med picklad gurka och tryffelmajonnäs
30 minuter
Foto: Lisa Björner
Vegetariskt
Kantarellsallad
30 minuter + 30 minuter i ugn
Foto: Per Ranung
Vegetariskt
Vegoburgare med svamp och gorgonzola
20 minuter
Foto: Magnus Carlsson
Vegetariskt
Bakad portobellosvamp med yoghurt- och granatäppelsås
20 minuter + 40 minuter i ugn
Foto: Katja Ragnstam
Vegetariskt
Mushroom rolls med tryffelmajonnäs och friterad lök
45 minuter
Foto: Christina Sundien
Vegetariskt
Risotto med bönor och karljohansvamp
30 minuter
Foto: Anna Kern
Vegetariskt
Valnötspastej
30 minuter + 3 timmar i kyl
Foto: Per Ranung
Vegetariskt
Karljohanpasta med svampfräs, svampcrème och hasselnötsvinägrett
15 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Vegetariskt
Svampbuljong med nudlar, kål och tofu
30 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Svamp
Vinbräserad karljohansvamp med parmaskinka
15 minuter + 15 minuter i ugn
Foto: Ulrika Pousette
Vilt
Svamp- och viltlasagne
30 minuter + 20 minuter i ugn
Foto: Ulrika Pousette
Svamp
Svampsmör
15 minuter
Foto: Lina Eriksson
Vegetariskt
Svamplasagne
15 minuter + 20 minuter i ugn
Foto: Holger Edström
Annonssamarbete
Boeuf bourguignon - så gör du klassikern med champinjoner och smålök
Foto: Ulrika Ekblom
Vegetariskt
Kantarellflan med västerbottensost och krondill
20 minuter + 25 minuter i ugn
Foto: Ulrika Pousette
Vegetariskt
Västerbottenstortilla med kantareller
20 minuter + 25 minuter i ugn
Foto: Helen Pé
Svamp
Wraps med pulled höna, färskost och kantarellsallad
1 timme