Foto: Anna Kern
Tårtor
Studenttårta
11/2 h + 12 h i kyl + 40 min i ugn
Foto: Björn Tesch
Student
Chokladmousse
30 minuter + 2 timmar i kyl
Foto: Björn Tesch
Veganskt
Tomatcouscous
20 minuter + 2 timmar i ugnen
Foto: Björn Tesch
Vegetariskt
Ärt- och bönsallad
20 minuter
Foto: Katja Ragnstam
Student
Flädertiramisu med fikon och sommarbär
45 minuter + 6 timmar i kyl
Foto: Katja Ragnstam
Tårtor
Vit chokladmoussetårta med frukt, bär och pistaschnötter
45 minuter + 25 minuter i ugnen + 4 timmar i frys + 40 minuter i rumstemperatur
Foto: Katja Ragnstam
Tårtor
Rabarbermarängtårta med limegrädde
30 minuter + 1 1/4 timme i ugn
Foto: Björn Tesch
Student
Kyckling med gremolata och örtsås
30 minuter + 30 minuter i ugn
Foto: Björn Tesch
Student
Sesambröd med citronsmör
40 minuter + 1 timmes jäsning + 12 minuter i ugn
Foto: Katja Ragnstam
Tårtor
Halloncheesecake
25 minuter + 50 minuter i ugnen + 5 timmar i kyl
Foto: Ulrika Pousette
Student
Minibagels med färskost, avokado och grönsaker
15 minuter
Foto: Björn Tesch
Student
Räkcocktail
20 minuter
Foto: Stefan Wettainen
Student
Smörgåstårta med löjrom och räkor
50 minuter
Foto: Stefan Wettainen
Student
Rödkålsgravad lax med fänkål, kålrabbi och pepparrotsmajonnäs
30 minuter + 2 dygn i kyl
Foto: Charlie Drevstam
Student
Fredagsdrinken – så gör du Rabarberbubbel
Foto: Björn Tesch
Svenskt
Smördegsknyten med fetaost
30 min + tid i frysen + 15 min i ugnen
Foto: Lina Eriksson
Student
Rabarberpaj med vit choklad och mandel
Foto: Ulf Svensson
Tårtor
Gräddtårta, Violas
Foto: Charlie Drevstam
Tårtor
Marängbakelser med rabarbersmörkräm, jordgubbar och vispad grädde
30 min + 1 timme i ugn
Foto: Stefan Wettainen
Student
Italiensk smörgåstårta av focaccia
45 minuter
Foto: Stefan Wettainen
Vegetariskt
Smörgåstårta vegetarisk – Smörgåsbakelse med cashewröra och fetaost
1 timme + 6 timmar för ­löken att marinera
Foto: Ulrika Pousette
Vilt
Hjort med toppmurklor
Foto: Ulrika Pousette
Student
Minicheesecake recept