Snittar
Friterat tunnbröd toppat med gubbröra
20 minuter
Snittar
Snittar med rom
10 minuter
Snittar
Kanapéer med krämig kungskrabba
20 minuter
Snittar
Knäckebröd med rödbetshummus och rostat sesamfrö
10 minuter
Vegetariskt
Toast med getost och rödvinsmarinerade björnbär
15 minuter + tid för bären att dra
Snittar
Skagen på krabba med avokado på kavring
20 minuter
Snittar
Bruschetta med blomkålscrème och pilgrimsmussla
30 min + 5 min i ugnen
Vegetariskt
Pinchos med manchego och tomatmarmelad
10 minuter
Snittar
Omelett med matjessill och gräddfil
20 minuter + 30 minuter i ugn
Snittar
Rödavinbärssnittar
25 min + 15 min i ugn
Student
Fyllda småbröd från frysen  
1 timme + 55 minuter jäsning + 10 minuter i ugn + tid i frys
Vegetariskt
Dill- och pepparrots­färskost på rågbröd
30 minuter + 5 minuter i ugn
Snittar
Krämig hummerröra med fänkål och grapefrukt
20 minuter
Snittar
Rosépeppargravad lax på vörtbröd med senapssås och forellrom
10 minuter + 2 timmar i rumstemperatur + 2 dygn gravning i kyl
Veganskt
Fröknäcke med morotskräm och grönkålschips
30 minuter + 1 timme och 40 minuter i ugn
Snittar
Bruschetta med tryffelsalami och olivade
25 minuter
Snittar
Minicroissanter med Iberico Bellota
5 minuter
Vegetariskt
Pinchos med getoströra, rostad paprika och oliv
15 minuter
Spanskt
Pinchos  med kallrökt lax, dillinkokt äpple, keso och pepparrot
20 minuter + tid att kallna
Spanskt
Pinchos med rödbeta, kaprisfärskost, kantarell och sardell
20 minuter + 40 minuter koktid
Snittar
Frökex och laxröra med pepparrot
25 minuter + 2 timmar att svälla + 40 minuter i ugn
Snittar
Räkröra på rågbröd
15 minuter + 30 minuter i kyl
Vegetariskt
Patlican ezmesi – auberginedipp på crostini
40 minuter