Snittar
Knäckebröd med rödbetshummus och rostat sesamfrö
10 minuter
Vegetariskt
Toast med getost och rödvinsmarinerade björnbär
15 minuter + tid för bären att dra
Vegetariskt
Pinchos med manchego och tomatmarmelad
10 minuter
Student
Fyllda småbröd från frysen  
1 timme + 55 minuter jäsning + 10 minuter i ugn + tid i frys
Vegetariskt
Dill- och pepparrots­färskost på rågbröd
30 minuter + 5 minuter i ugn
Snittar
Krämig hummerröra med fänkål och grapefrukt
20 minuter
Snittar
Anklevermousse på chips med mangosalsa
15 minuter
Snittar
Rosépeppargravad lax på vörtbröd med senapssås och forellrom
10 minuter + 2 timmar i rumstemperatur + 2 dygn gravning i kyl
Veganskt
Fröknäcke med morotskräm och grönkålschips
30 minuter + 1 timme och 40 minuter i ugn
Snittar
Bruschetta med tryffelsalami och olivade
25 minuter
Snittar
Minicroissanter med Iberico Bellota
5 minuter
Vegetariskt
Pinchos med getoströra, rostad paprika och oliv
15 minuter
Spanskt
Pinchos  med kallrökt lax, dillinkokt äpple, keso och pepparrot
20 minuter + tid att kallna
Spanskt
Pinchos med rödbeta, kaprisfärskost, kantarell och sardell
20 minuter + 40 minuter koktid
Snittar
Frökex och laxröra med pepparrot
25 minuter + 2 timmar att svälla + 40 minuter i ugn
Snittar
Räkröra på rågbröd
15 minuter + 30 minuter i kyl
Vegetariskt
Patlican ezmesi – auberginedipp på crostini
40 minuter
Snittar
Rågbröd med wasabicrème och rökt lax
10 minuter
Snittar
Snittar med laxröra
10 minuter
Vegetariskt
Minitacos med citronrostade grönsaker och srirachamajonnäs
30 minuter + 30 minuter i ugn
Vegetariskt
Snittar med getostkräm
15 minuter
Snittar
Minicroissant med skinka och gruyère
10 minuter + tid i ugn
Snittar
Skagenröra på crostini
20 minuter