Foto: Pernilla Ahlsén
Vegetariskt
Rödkålssallad med plommon, gorgonzola och granatäppel-vinägrett
25 minuter
Foto: Helén Pe
Vegetariskt
Krispig rawsallad med blåbär och goldendressing
25 minuter
Foto: Helén Pe
Vegetariskt
Rostad sötpotatissallad med vattenmelonrättika och jalapeñodressing
20 minuter + 20 minuter i ugn
Foto: Magnus Carlsson
Vegetariskt
Örtig rotfruktsgratäng med krispig grönsallad
20 minuter + 1 timme i ugn
Foto: Magnus Carlsson
Vegetariskt
Frästa grönsaker med mathavre och pocherat ägg
30 minuter + koktid för mathavren
Foto: Ulrika Pousette
Vegetariskt
Carpaccio på zucchini  
10 minuter
Foto: Ulrika Ekblom
Grönsaker
Citrussallad med fetaost och rödlök
25 minuter
Foto: Per Ranung
Vegetariskt
Pressgurka med zucchini - pickles på bara en timme
1 timme:
Foto: Annika Broman
Vegetariskt
Bondsallad med lagrad prästost, svamp och äpple
20 minuter + 20 minuter i ugn
Foto: Anna Kern
Jul
Grönkålssallad med baconlindade dadlar och grönkålsströssel
30 minuter + 5 minuter i ugn
Foto: Stefan Wettainen
Vegetariskt
Rostad broccoli- och rotsellerisallad med apelsindressing
15 minuter + 15 minuter i ugn
Foto: Stefan Wettainen
Grönsaker
Misostuvad spetskål
10 minuter + 30 minuter kokning
Foto: Ulrika Pousette
Vegetariskt
Stekt aubergine med persilja, parmesan och vitlök
40 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Tillbehör
Fikonsallad med rödkål
Foto: Ulrika Pousette
Vegetariskt
Het auberginesallad med chili och citron
30 minuter
Foto: Lina Eriksson
Vegetariskt
Falafel från ugnen med tomatsallad
20 minuter + 10 minuter i ugnen
Foto: Pernilla Ahlsén
Veganskt
Höstsallad med kastanjer och morötter
40 minuter + 1 timme i ugn
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Vegetariskt
Italiensk grönsakssoppa med pistou
15 minuter + 30 minuter koktid
Foto: Stefan Wettainen
Tillbehör
Fasolakia Giaxni – grekiska bönor
Foto: Stefan Wettainen
Tillbehör
Schweiziska sockerärter
10 minuter + 1 timme kokning
Foto: Per Ranung
Sallader
Laxsallad med matvete och clementindressing
40 minuter
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Tillbehör
Mandelpotatis med örter och citron
15 minuter + 30 min i ugn
Foto: Magnus Skoglöf
Skaldjur
Asiatisk räksallad
40 minuter