Foto: Anna Kern
Kyckling och fågel
Gryn- och kycklingsallad med baconströssel och pepparrotskräm
30 minuter
Foto: Anna Kern
Grönsaker
Sallad med getost, farro och rödvinbärsdressing
20 minuter
Foto: Lisa Björner
Franskt
Pastasallad niçoise
20 minuter
Foto: Anna Kern
Huvudrätter - varmrätter
Mexikansk sallad med räkor och jalapeñodressing
20 minuter
Foto: Helén Pe
Grönsaker
Linssallad med salladslök och västerbottensost
20 minuter
Foto: Helén Pe
Grönsaker
Råstekt vit sparris
30 minuter
Foto: Wolgang Kleinschmidt
Sallader
Spenatsallad med rostade mandlar
10 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Picknick
Glasnudelsallad med ägg och räkor
10 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Lunch
Glutenfri medelhavssallad med bovete
10 minuter
Foto: Joel Wåreus
Sallader
Sallad med grillad kronärtskocka, rucola och manchego
10 minuter
Foto: Joel Wåreus
Grönsaker
Färska bönor med mandelfras och citronett
15 minuter
Foto: Per Ranung
Grönsaker
Sparris- och lökpizzapaj
20 minuter + 25 minuter i ugn
Foto: Charlie Drevstam
Grönsaker
Rödbeta, ramslökskapris, majonnäs och endiv
50 minuter + 8 timmar i ugn
Foto: Lisa Björner
Grönsaker
Vegetarisk pizza med kål, taleggio och citron
40 minuter + 45 minuter jäsning + 10 minuter i ugn
Foto: Lina Eriksson
Huvudrätter - varmrätter
Gulbetssoppa med tahinicrème
25 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Lunch
Mozzarellasallad
10 minuter
Foto: Björn Tesch
Grönsaker
Quinoasallad med hallon, getost och salta mandlar
25 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Lunch
Mexikansk sallad
10 minuter
Foto: Lina Eriksson
Grilla
Grillad thaibiffsallad med papaya
35 minuter
Foto: Helén Pe
Förrätter
Sparrissallad med räkor och citrondressing  
10 minuter
Foto: Helén Pe
Sallader
Zucchinisallad
10 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Huvudrätter - varmrätter
Färskpotatissallad med äppelsill och dill
30 minuter
Foto: Lina Eriksson
Grönsaker
Panzanella – italiensk tomat- och brödsallad
30 minuter