Foto: Anna Kern
Saft, sylt, gelé och marmelad
Gin och Tonic-marmelad
30 minuter
Foto: Anna Kern
Saft, sylt, gelé och marmelad
Manhattan-marmelad
30 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Saft, sylt, gelé och marmelad
Apelsinmarmelad med grapefrukt
1 timme
Foto: Anna Kern
Saft, sylt, gelé och marmelad
Aperol spritz-marmelad
30 minuter
Foto: Lina Eriksson
Saft, sylt, gelé och marmelad
Citronmarmelad
Foto: Pernilla Ahlsén
Saft, sylt, gelé och marmelad
Granatäppel- och plommonsylt  
10 minuter + 30 minuter koktid
Foto: Ulrika Ekblom
Saft, sylt, gelé och marmelad
Limecurd
20 minuter
Foto: Per Ranung
Saft, sylt, gelé och marmelad
Lyxig clementinmarmelad
1 timme
Foto: Lisa Björner
Saft, sylt, gelé och marmelad
Blodgrapemarmelad
25 minuter + 1 timme kokning
Saft, sylt, gelé och marmelad
Enkelt äppelmos
Foto: ANNIKA VANNERUS
Saft, sylt, gelé och marmelad
Äppeldricka med kanel
Foto: Susanne Almers
Saft, sylt, gelé och marmelad
Äppelmos
Foto: Lina Eriksson
Saft, sylt, gelé och marmelad
Plommonmarmelad med passionsfrukt
15 min
Foto: Sandra Lee Pettersson
Saft, sylt, gelé och marmelad
Blå chiasylt
10 minuter + 30 minuter koktid
Foto: Lisa Björner
Saft, sylt, gelé och marmelad
Miniscones med vanilj och macadamia
30 minuter + 30 minuter koktid + 10 minuter i ugn
Foto: Lisa Björner
Saft, sylt, gelé och marmelad
Blåbärscurd med citron
20 minuter
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Saft, sylt, gelé och marmelad
Jordgubbsmarmelad
15 minuter + tid att kallna
Foto: Lisa Björner
Saft, sylt, gelé och marmelad
Körsbärssylt med konjak och vanilj
20 minuter
Foto: Per Ranung
Saft, sylt, gelé och marmelad
Sylta och safta – tips, trix, recept och bästa tillbehören!
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Saft, sylt, gelé och marmelad
Apelsin- och aprikosmarmelad
15 minuter + 15 minuter koktid
Foto: Per Ranung
Saft, sylt, gelé och marmelad
Rabarber- och shiraz­marmelad med tryffel­ost och valnötter
10 minuter
Foto: Per Ranung
Saft, sylt, gelé och marmelad
Rabarbersaft
Foto: Per Ranung
Saft, sylt, gelé och marmelad
Rabarberlemonad
15 minuter