Foto: Anna Kern
Vegetariskt
Risotto med getost
30 minuter
Foto: Per Ranung
Ris och gryn
Grundrecept: Risotto
25 minuter
Foto: Lina Eriksson
Vegetariskt
Svamprisotto  
30 minuter
Foto: Helén Pe
Vegetariskt
Risotto med sparris, brynt smör och hasselnötter
30 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Sydamerikanskt
Klar kycklingsoppa med quinoa och korianderröra
15 minuter + 15 minuter koktid
Foto: Anna Kern
Ris och gryn
Mjuka majstortillas (glutenfria)
10 min+30 min för degen att vila
Foto: Ulrika Pousette
Ris och gryn
Risotto med kyckling och svamp
30 min
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Tillbehör
Saffransris med koriander
20 minuter
Foto: Helén Pe
Ris och gryn
Svart ris med rödkål, mangoldskott och avokado
15 minuter + koktid för riset
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Skaldjur
Grynsallad med räkor och sparrisbroccoli  
20 minuter
Foto: Per Ranung
Ris och gryn
Orzotto med salsiccia
30 minuter
Foto: Helén Pe
Ris och gryn
Biryani med grillad kyckling  
20 minuter
Foto: Emma Eriksson
Ris och gryn
Banangranola
15 minuter + 15 minuter i ugn
Foto: Joel Wåreus
Spanskt
Paella på grillen
15 minuter förberedelse + 30 minuter på grill
Foto: Per Ranung
Ris och gryn
Pokébowl med jordgubbssalsa
30 minuter
Foto: Anna Kern
Ris och gryn
Extra mättande havregrynsgröt
10 minuter
Foto: Charlie Drevstam
Ris och gryn
Solfröotto med ramslök och sparris  
40 minuter
Foto: Björn Tesch
Veganskt
Tomatcouscous
20 minuter + 2 timmar i ugnen
Foto: Ulrika Ekblom
Ris och gryn
Bulgur pilavi – bulgursallad
35 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Ris och gryn
Kokos- och limeris
10 minuter + 20 minuter koktid
Foto: Ulrika Pousette
Ris och gryn
Overnight oats
5 minuter + tid i kyl
Foto: Helén Pe
Vegetariskt
Nasi goreng med quorn (vegetarisk!)
25 minuter
Foto: Stefan Wettainen
Ris och gryn
Hokkadon
30 minuter