Foto: Lisa Björner
Vegetariskt
Flatbreads med blandad svamp, krämiga ostar och karamelliserad lök
30 minuter + 12 minuter i ugn
Foto: Pernilla Ahlsén
Vegetariskt
Pizza med kastanjekräm, pumpa och getost
40 minuter + 40 minuter jäsning + 15 minuter i ugn
Foto: Ulrika Pousette
Pizza
Charkpizza
10 minuter + 10 minuter i ugn
Foto: Anna Kern
Vegetariskt
Pizza Margherita med tre ostar  
40 minuter + 1 timme jäsning + 10 minuter i ugn
Foto: Stefan Wettainen
Pizza
Blomkålspizza
Foto: Per Ranung
Vegetariskt
Sparris- och lökpizzapaj
20 minuter + 25 minuter i ugn
Foto: Lisa Björner
Vegetariskt
Vegetarisk pizza med kål, taleggio och citron
40 minuter + 45 minuter jäsning + 10 minuter i ugn
Foto: Ulrika Ekblom
Vegetariskt
Nässelpizza
40 minuter + 30 minuter jäsning + 10 minuter i ugn
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Vegetariskt
Minipizzor med chèvre och honung
30 minuter + 40 minuter jäsning + 8 minuter i ugn
Foto: Anna Kern
Pizza
Pizza med matjes, kryddost och syrad lök
30 minuter + 1 timme syrning + 20 minuter jäsning + 10 minuter i ugn
Foto: Ulrika Ekblom
Pizza
Lahmacun – turkisk pizza
1 ½ timme + 8 timmar jäsning
Foto: Stefan Wettainen
Vegetariskt
Minipizzor med taleggio
30 minuter + 10 minuter i ugn
Foto: Ulrika Ekblom
Pizza
Godaste hemmagjorda pizzan - recept på deg, tomatsås och fyllning
Foto: Ulrika Ekblom
Pizza
Efterrättspizza med äpplen och amaretto
20 minuter + 30 minuter jäsning + 10 minuter i ugn
Foto: Ulrika Ekblom
Pizza
Pizza med confiterad fläsksida  
30 minuter + 30 minuter jäsning + 10 timmar confitering + 10 minuter i ugnen
Foto: Ulrika Ekblom
Pizza
Pizza med prosciutto, fikon och rödbetor  
30 minuter + 30 minuter jäsning + 15 minuter i ugn
Foto: Ulrika Pousette
Vegetariskt
Tarte flambée med sparris och salladslök
40 minuter + 40 minuter jäsning
Foto: Per Ranung
Pizza
Lök- och olivpizza
15 minuter + 15 minuter i ugn
Foto: Stefan Wettainen
Pizza
Löjromspizza med västerbottensost och picklad lök
10 minuter +  20 minuter för löken att stå + 10 minuter i ugn
Foto: Christina Sundien
Vegetariskt
Fänkålspizzor med gorgonzola
30 minuter + 30 minuter koktid + 12 minuter i ugn
Foto: Stefan Wettainen
Skaldjur
Pizza Marinara
1 timme + 15 minuter i ugn
Foto: ULRIKA POUSETTE
Test
Färdig pizzadeg – bäst i test
Foto: Ulrika Pousette
Vegetariskt
Pestopizza med grönsaker
10 minuter + 15 minuter i ugn