Foto: Ulrika Pousette
Skaldjur
Spagetti med räkor, chili och citron
10 minuter
Foto: Stefan Wettainen
Pasta
Italiensk lasagne med kalvragu
40 minuter + koktid + 40 minuter i ugn
Foto: Helén Pe
Vegetariskt
Vegetarisk Bolognese med linser
20 minuter
Foto: Helén Pe
Vegetariskt
Pastarullar med krämig svampfyllning och basilikabuljong
45 minuter
Foto: Helén Pe
Pasta
Pasta med bacon, saffran och paprika
20 minuter
Foto: Ulrika Ekblom
Pasta
Salsicciapasta med broccoli
30 minuter
Foto: Per Ranung
Vegetariskt
Japansk carbonara
25 minuter
Foto: Lina Eriksson
Pasta
Varmrökt laxpasta med ärter och citron
15 minuter:
Foto: Lina Eriksson
Vegetariskt
Svamplasagne
15 minuter + 20 minuter i ugn
Foto: Linda Dannvin
Vegetariskt
Tryffelpasta
20 minuter + 30 minuter i kyl + utbakningstid
Foto: Helén Pe
Skaldjur
Heta räkor med glasnudlar, mango och jordnötter
20 minuter
Foto: Anna Kern
Pasta
Pasta med krämig sardellsås, kyckling och rostad mandel
20 minuter
Foto: Helén Pe
Vegetariskt
Bönpasta med svamp  
20 minuter
Foto: Lisa Björner
Vegetariskt
Svamplasagne med spenat och getost
30 minuter + 30 minuter i ugn
Foto: Ulrika Pousette
Pasta
Ugnsbakad lax med saffranspasta och dillolja
40 minuter
Foto: Stefan Wettainen
Vilt
Pappardelle med hjortlever, rödkål och lingon
1 timme + 2 1/2 timme för pastan att vila och torka.
Foto: Per Ranung
Vegetariskt
Grönkålspasta med citron och mozzarella  
15 minuter
Foto: Charlie Drevstam
Skaldjur
Spagetti med hjärtmusslor, vitlök och jalapeño
30 minuter + 30 minuter för musslorna i vatten
Foto: Ulrika Pousette
Svamp
Karljohanpasta med lammfilé, friterad salvia och hasselnötter
30 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Tonfisk
Krämig tonfiskpasta med rucola
25 minuter
Foto: Charlie Drevstam
Svamp
Karljohanfylld ravioli med hummer, fänkål och tomat
45 minuter
Foto: Charlie Drevstam
Vegetariskt
Tagliatelle med svartkål, trumpetsvamp, blomkål och gruyèreost  
20 minuter
Foto: Stefan Wettainen
Vegetariskt
Pizzoccheri – bovetepasta med broccoli och ost
15 minuter