Foto: Per Ranung
Vegetariskt
Grönkålspasta med citron och mozzarella  
15 minuter
Foto: Charlie Drevstam
Skaldjur
Spagetti med hjärtmusslor, vitlök och jalapeño
30 minuter + 30 minuter för musslorna i vatten
Foto: Ulrika Pousette
Svamp
Karljohanpasta med lammfilé, friterad salvia och hasselnötter
30 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Tonfisk
Krämig tonfiskpasta med rucola
25 minuter
Foto: Charlie Drevstam
Svamp
Karljohanfylld ravioli med hummer, fänkål och tomat
45 minuter
Foto: Charlie Drevstam
Vegetariskt
Tagliatelle med svartkål, trumpetsvamp, blomkål och gruyèreost  
20 minuter
Foto: Stefan Wettainen
Vegetariskt
Pizzoccheri – bovetepasta med broccoli och ost
15 minuter
Foto: Stefan Wettainen
Vegetariskt
Vegolasagne med belugalinser, färskost och rosmarin
20 minuter + koktid + 20 minuter i ugn
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Pasta
Carbonara
20 minuter
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Pasta
Pistaschpasta
30 minuter
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Skaldjur
Karls pasta vongole
30 minuter
Pasta
Spagetti med kyckling, tomat och chili
25 minuter
Foto: Helén Pe
Skaldjur
King crab carbonara
20 minuter
Foto: Ulrika Ekblom
Pasta
Grundrecept pastadeg
10 minuter + 30 minuter i kyl + utbakningstid
Foto: Ulrika Ekblom
Pasta
Pasta alla carbonara
20 minuter
Foto: Helén Pe
Pasta
Korvragu i ugn  
15 minuter + 15 minuter i ugn
Foto: Lisa Björner
Vegetariskt
Ravioli med spenat- och pumpafyllning
1 1/2 timme
Foto: Anna Kern
Vegetariskt
Orecchiette med rucolapesto och bakad ricotta
20 minuter + 20 minuter i ugn
Foto: Lisa Björner
Sallader
Pastasallad niçoise
20 minuter
Foto: Lisa Björner
Vegetariskt
Tryffellasagne med picklade betor
30 minuter + 30 minuter i ugn
Foto: Lina Eriksson
Skaldjur
Skaldjurslasagne
20 minuter + 30 minuter i ugn
Foto: Ulrika Ekblom
Vegetariskt
Pasta aglio e olio  
15 minuter
Foto: Lina Eriksson
Pasta
Spagetti med varmrökt lax, brynt citronsmör och örtströssel
25 minuter + 20 minuter i ugn