Foto: Stefan Wettainen
Röror
Löjroms- och pepparrotsdipp
5 minuter
Nyårsmeny
Elegant nyårsmeny - som passar till champagne
Foto: Helén Pe
Nyårsmeny
French 75  
10 minuter
Foto: Stefan Wettainen
Nyårsmeny
Dessert med rödbeta, färskostcrème, rostad getost och hallon
40 minuter + 1 timme i ugn
Foto: Stefan Wettainen
Nyårsmeny
Ugnsbakad hälleflundra med kungskrabba, kålrabbi och ostkrokett
1 timme + 15 minuter i ugn
Foto: Stefan Wettainen
Nyårsmeny
Råbiff med picklade rotfrukter, dillcrème och friterade potatissmulor
1 timme + 1 timme i marinad
Foto: Stefan Wettainen
Nyårsmeny
Gemsallad med råmarinerad lax
30 minuter
Foto: Lisa Björner
Skaldjur
Hummer med blomkål, picklade tomater och mandel
1 timme
Foto: Per Ranung
Skaldjur
Gratinerad hummer – en klassiker!
15 min + 5 min i ugn
Foto: Ulrika Pousette
Sås och marinad
Bearnaisesås
15
Foto: Stefan Wettainen
Nyårsmeny
Isglass med skumpa
15 minuter + 14 timmar i frys
Foto: Helén Pe
Nyårsmeny
Pistaschglass med granatäppelsirap, amarettokokta aprikoser och mochi
1 timme + 2 timmar i frys och kyl
Foto: Helén Pe
Nyårsmeny
Tournedos med asiatisk sallad och jordnöts­dressing
40 minuter
Foto: Helén Pe
Skaldjur
Pilgrimsmusseltartar med svart sesam, gurka och avokadokräm
30 minuter
Foto: Eva Hildén Smith
Nyårsmeny
Chokladglass med saltkolasås och bär
1 timme + 12 timmar att vila + tid att frysa
Foto: Charlie Drevstam
Nyårsmeny
Lyxig nyårsmeny 2018 - högklassigt nyårsfirande med passande champagne
Foto: Per Ranung
Nyårsmeny
Oxfilé med tryffelbearnaise och varm tomatsallad
25 minuter
Foto: Helén Pe
Vegetariskt
3-rätters nyårsmeny á la VEGO
Foto: Helén Pe
Nyårsmeny
Pavlova med passionsfruktscurd
30 minuter + 1 1/2 timme i ugn
Foto: Helén Pe
Torsk
Torskrygg med potatispuré, savojkål och champagnesås
1 timme + 15 minuter i ugn
Foto: Helén Pe
Skaldjur
Gratinerad hummer
20 minuter
Nyårsmeny
Fördrink till nyår – massor av goda bubblande tips
Foto: Charlie Drevstam
Nyårsmeny
Lyxiga förrätter till nyår 2018