Foto: Agneta Thorsén
Frukost
Morgonfrallor med keso och frön
1 timme + ca 8 timmar jäsning
Foto: Lisa Björner
Hamburgare
Hamburgerbröd med dinkel
20 minuter + 2 timmar jäsning + 12 minuter i ugn
Foto: Helén Pe
Matbröd
Tomat- och fetaostfyllt bröd
30 minuter + 65 min jäsning + 20 minuter i ugn
Foto: Lisa Björner
Brunch
Nattjästa brytbröd med nötter och frön
15 minuter + 8 timmar i kyl + 30 minuter jäsning + 12 minuter i ugn
Foto: Lisa Björner
Brunch
Nöt- och mandelbröd
15 minuter + 1 3/4 timme jäsning + 1 timme i ugn
Foto: Lisa Björner
Matbröd
Barbari – persiskt bröd  
20 minuter + 3 timmar jäsning + 15 minuter i ugn
Foto: Per Ranung
Matbröd
Saftiga hamburgerbröd med potatis
25 minuter + 1 timme jäsning + 12 minuter i ugn
Foto: Björn Tesch
Buffémat
Sesambröd med citronsmör
40 minuter + 1 timmes jäsning + 12 minuter i ugn
Foto: Anna Kern
Brunch
English muffins
1 timme + 13/4 timme jäsning + gräddningstid
Foto: Anna Kern
Franskt
Brioche
35 minuter + 2 timmar jäsning + 10 minuter i ugn
Foto: Lisa Björner
Frukost
Valnötsbröd
20 minuter + tid för degen + 40 minuter jäsning + 50 minuter i ugn
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Buffémat
Cypriotiska oliv- och halloumibröd
45 minuter + 30 minuter jäsning + 30 minuter i ugn
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Matbröd
Kaninbröd
30 minuter + 30 minuter jäsning + 12 minuter i ugn
Foto: Lina Eriksson
Matbröd
Mörk frukostlimpa
15 minuter + 1 timme i ugn
Foto: Lina Eriksson
Frukost
Långjäst ciabatta
15 minuter + 10 timmar jäsning + 15 minuter i ugn
Foto: Ulrika Pousette
Italienskt
Focaccia Pugliese
20 minuter + 1 1/4 timme jäsning + 25 minuter i ugn
Foto: Ulrika Pousette
Brunch
Nattjästa frallor
20 minuter + 40 minuter jäsning + tid i kyl + 20 minuter i ugn
Foto: Stefan Wettainen
Matbröd
Snabba ost- och olivbröd
10 minuter + 15 minuter i ugn
Foto: Stefan Wettainen
Glutenfritt
Groddat bovetebröd med frön, nötter och frukt
2 dagar för groddning + 30 minuter + 1 timme i ugn
Foto: Ulrika Pousette
Brunch
Scones med hampa- och solrosfrön
15 minuter + 12 minuter i ugn
Foto: Emma Eriksson
Mackor
Gifflar med spenat, fetaost och valnötter
40 minuter + 1 timme jäsning + 10 minuter i ugn
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Buffémat
Hjärtknäcke med graham och havre
1 timme + 5 minuter i ugn
Foto: Lina Eriksson
Matbröd
Hönökaka – Bagebrö
30 minuter + 70 minuter jäsning + 5 minuter i ugn