Foto: Magnus Carlsson
Mackor
Vörtbröd med skinka, rödkål, senapsmajonnäs och cheddarost
40 minuter
Foto: Anna Kern
Skaldjur
Räkmacka
10 minuter
Foto: Per Ranung
Vegetariskt
Grillad halloumimacka med melonsås
25 minuter
Foto: Lisa Björner
Vilt
Macka med tjälknöl, surkål och ajvarmajonäs
20 minuter
Foto: Helén Pe
Tonfisk
Hot tuna melt
20 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Picknick
Wraps med äggsallad och varmrökt lax
30 minuter + 30 minuter i kyl
Foto: Lisa Björner
Skaldjur
Smörrebröd med avokado, räkor och rom
15 minuter
Foto: Charlie Drevstam
Picknick
Reuben sandwich
20 minuter
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Picknick
Kycklingwraps med rårivet och chili
20 minuter
Foto: Ulrika Ekblom
Vegetariskt
Libabröd med avokadohummus och tomatsallad
30 minuter
Foto: Lina Eriksson
Picknick
Ciabatta med pestokrämig kyckling
15 minuter
Foto: Emmy Lundström
Sill
Toast med pepparrotskräm och matjessill
15 minuter
Midsommar
Gubbröra
15 min
Foto: Lisa Björner
Vegetariskt
Bruschetta med vit sparris och sojamajonnäs
25 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Student
Minibagels med färskost, avokado och grönsaker
15 minuter
Foto: Lennart Weibull
Övrigt
Turkey sandwich
15 minuter + 25 minuter i ugn
Foto: Lennart Weibull
Övrigt
Club sandwich
30 minuter
Foto: Per Ranung
Mackor
Macka med rökt lax och sparris
20 minuter
Foto: Per Ranung
Sill
Sveriges godaste macka: Sillmacka med coleslaw
25 minuter
Foto: Lisa Björner
Påsk
Ägg benedict på rostat grovbröd
30 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Vegetariskt
Nattjästa frallor
20 minuter + 40 minuter jäsning + tid i kyl + 20 minuter i ugn
Foto: Lisa Björner
Tonfisk
Steamed buns med halstrad tonfisk och srirachamajonnäs
1 timme + 1 1/2 timme jäsning + 6 minuter ångning
Foto: lobster-roll
Skaldjur
Lobster roll
25 minuter