Foto: Stefan Wettainen
Skaldjur
Caesarvåffelwrap med räkor
20 minuter + tid att grädda
Foto: Stefan Wettainen
Nötkött
Italiensk råbiff med picklad zucchini och rostad vitlöksmajonnäs
40 minuter + 1 timme marinering + 30 minuter i ugn
Foto: Stefan Wettainen
Lunch
Chorizo- och manchegovåfflor  
20 minuter + tid att grädda
Foto: Per Ranung
Lunch
Asiatisk okonomiyaki med rökt sidfläsk
20 minuter + 25 minuter stektid
Foto: Per Ranung
Vegetariskt
Nudelsoppa med misobuljong, marinerat ägg och sallad
15 minuter
Foto: Lisa Björner
Picknick
Kycklingpiroger med majs, chili och koriander  
20 minuter + 15 minuter i ugn
Foto: Helén Pe
Vegetariskt
Toast med mozzarella, pistaschpesto och avokado
30 minuter
Foto: Lisa Björner
Soppa
Grönkålssoppa i termos
15 minuter
Foto: Helén Pe
Vegetariskt
Snabblyx! Matig gourmetmacka - med äggröra, svamp & tryffelpecorino  
20 minuter
Foto: Pernilla Ahlsén
Vegetariskt
Bruschetta med tomat- och granatäppelsalsa
20 minuter
Foto: Pernilla Ahlsén
Vegetariskt
Rödkålssallad med plommon, gorgonzola och granatäppel-vinägrett
25 minuter
Foto: Helén Pe
Vegetariskt
Rostad sötpotatissallad med vattenmelonrättika och jalapeñodressing
20 minuter + 20 minuter i ugn
Foto: Lina Eriksson
Thailändskt
Fried rice med kyckling och ägg
25 minuter
Foto: Annika Broman
Vegetariskt
Bondsallad med lagrad prästost, svamp och äpple
20 minuter + 20 minuter i ugn
Foto: Magnus Carlsson
Mackor
Vörtbröd med skinka, rödkål, senapsmajonnäs och cheddarost
40 minuter
Foto: Per Ranung
Sallader
Laxsallad med matvete och clementindressing
40 minuter
Foto: Lisa Björner
Vegetariskt
Flatbreads med blandad svamp, krämiga ostar och karamelliserad lök
30 minuter + 12 minuter i ugn
Foto: Annika Broman
Vegetariskt
Jordärtskockssoppa med varm svampsallad
30 minuter
Foto: Per Ranung
Vegetariskt
Grillad halloumimacka med melonsås
25 minuter
Foto: Lisa Björner
Vilt
Vildsvinskorv
30 minuter + 30 minuter i frys + 12 timmar i kyl
Foto: Lisa Björner
Vilt
Macka med tjälknöl, surkål och ajvarmajonäs
20 minuter
Foto: Sandra Lee Pettersson
Picknick
Glutenfria plättar med blåbär
30 minuter
Foto: Pernilla Ahlsén
Vegetariskt
Grönkålssallad med avokado, hyvlad parmesan och ägg
35 minuter