Foto: Magnus Carlsson
Mackor
Vörtbröd med skinka, rödkål, senapsmajonnäs och cheddarost
40 minuter
Foto: Per Ranung
Sallader
Laxsallad med matvete och clementindressing
40 minuter
Foto: Lisa Björner
Vegetariskt
Flatbreads med blandad svamp, krämiga ostar och karamelliserad lök
30 minuter + 12 minuter i ugn
Foto: Per Ranung
Vegetariskt
Grillad halloumimacka med melonsås
25 minuter
Foto: Lisa Björner
Vilt
Vildsvinskorv
30 minuter + 30 minuter i frys + 12 timmar i kyl
Foto: Lisa Björner
Vilt
Macka med tjälknöl, surkål och ajvarmajonäs
20 minuter
Foto: Sandra Lee Pettersson
Picknick
Glutenfria plättar med blåbär - gott och nyttigt
30 minuter
Foto: Pernilla Ahlsén
Vegetariskt
Grönkålssallad med avokado, hyvlad parmesan och ägg
35 minuter
Foto: Pernilla Ahlsén
Vegetariskt
Sötsyrlig melonsallad med färska fikon, granatäpple och fetaost  
25 minuter
Foto: Pernilla Ahlsén
Sallader
Matig potatissallad med rökt lax och ärtpesto
30 minuter
Foto: Pernilla Ahlsén
Vegetariskt
Matig vegetarisk sallad med quinoa, halloumi och grillade plommon  
40 minuter
Foto: Lisa Björner
Sallader
Mangoldsallad med pancetta, persikor och parmesan
30 minuter
Foto: Lisa Björner
Vegetariskt
Zoodles med fetaost, oliver och torkade tomater
30 minuter + 1 timme i ugn
Foto: Lisa Björner
Potatis och rotfrukter
Potatismash med brynt smör, lax och örter
30 minuter + 20 minuter i ugn
Foto: Ulrika Pousette
Skaldjur
Paj med prästost, räkor och rom
20 minuter + 35 minuter i ugn
Foto: Stefan Wettainen
Lunch
Allt i ett-panna med chorizo och spenat
30 minuter
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Skaldjur
Grynsallad med räkor och sparrisbroccoli  
20 minuter
Pasta
Spagetti med kyckling, tomat och chili
25 minuter
Foto: Aubergineomelett från ugn med tomatsalsa
Vegetariskt
Aubergineomelett från ugn med tomatsalsa
15 minuter + 25 minuter i ugn
Foto: Charlie Drevstam
Skaldjur
Sensommarsallad med räkor och betor
30 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Torsk
Ceviche med pepparrot
20 minuter + 15 minuter i kyl
Foto: Ulrika Pousette
Picknick
Wraps med äggsallad och varmrökt lax
30 minuter + 30 minuter i kyl
Foto: Lisa Björner
Sallader
Pastasallad niçoise
20 minuter