Foto: Hans Logren
Mexikanskt
Tacos med stekt ankbröst och sötpotatiskräm
1 timme 20 minuter
Foto: Helén Pe
Huvudrätter - varmrätter
Anka med svartvinbärssås och butternutpuré
30 minuter + 25 minuter i ugn
Foto: Charlie Drevstam
Huvudrätter - varmrätter
Timjanstekt ankbröst med bakade jordärtskockor och parmesankräm
1 1/2 timme
Foto: Helén Pe
Snittar
Anklever med champagnerussin
15 minuter
Foto: Jenny Grimsgård
Franskt
Ankrillette med plommonmarmelad
50 minuter + 8 timmar i ugn
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Huvudrätter - varmrätter
Pulled duck med karljohan-dumplings och plommonsås
1 1/2 timme + 10 timmar i ugn
Foto: Anders Schønneman
Köksskolan
Confiterade anklår
20 min + 1 1/2 dygn i kylen, 2 1/2 timmes koktid och 30 min i ugn
Foto: Ulrika Pousette
Huvudrätter - varmrätter
Anka à l’orange med purjopotatis
Foto: Ulf Svensson
Huvudrätter - varmrätter
Helstekt rimmad anka med hallonsås
Foto: Holger Edström
Huvudrätter - varmrätter
Ankbröst med apelsinsås
Foto: Susanne Almers
Köksskolan
Ankbröst med apelsinromsås