Foto: Stefan Wettainen
Soppa
Kycklingbuljong
15 min + 1 timme kokning + tid att koka ihop
Foto: Helén Pe
Thailändskt
Gai pad met mamuang (Kyckling med chili och cashewnötter )
30 minuter
Foto: Helén Pe
Thailändskt
Tom kha gai (soppa med galangal och kyckling) 
30 minuter
Foto: Helén Pe
Näringsberäknat
Kyckling i ugn med butternut och kronärtskocka
10 minuter + 30 minuter i ugn
Foto: Annika Broman
Ris och gryn
Krämig risotto med buljongkokt kyckling och körsbärstomat
40 min + 1 timme koktid
Foto: Ulrika Pousette
Kyckling och fågel
Ankbröst med körsbärssås och potatis- och getostgratäng
40 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Middagstips
5 bästa vardagsrecepten på kyckling – redaktionens favoriter
Foto: Lina Eriksson
Thailändskt
Fried rice med kyckling och ägg
25 minuter
Foto: Helén Pe
Snittar
Anklevermousse på chips med mangosalsa
15 minuter
Foto: Per Ranung
Näringsberäknat
Kycklingfärsbollar med julkål och soja
30 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Kalkon
Baconlindad kalkonfilé med sherrysås och rostad fänkål
45 minuter + 80 minuter i ugn
Foto: Ulrika Pousette
Kalkon
Kalkon med russin- och portvinssås, gräddkokt grönkål och potatisflis
40 minuter
Foto: Per Ranung
Kyckling och fågel
Hoisinkyckling med pak soi
20 minuter
Foto: Lisa Björner
Kyckling och fågel
Kubansk kycklinggryta med oliver, russin och friterad kapris
30 minuter + 2 timmar marinering + koktid
Foto: Helén Pe
Kyckling och fågel
Misomarinerad kyckling
20 minuter + tid för marinering
Foto: Anna Kern
Pasta
Pasta med krämig sardellsås, kyckling och rostad mandel
20 minuter
Foto: Per Ranung
Näringsberäknat
Halloumipanerad kyckling med ugnsbakad tomatsallad
20 minuter
Foto: Hans Logren
Mexikanskt
Tacos med stekt ankbröst och sötpotatiskräm
1 timme 20 minuter
Foto: Per Ranung
Kyckling och fågel
Pepparkyckling med lever, bacon, rödvinssky och dijonsmör
45 minuter
Foto: Helén Pe
Kalkon
Kalkon med vildrispilaff och het sås
Foto: Helén Pe
Huvudrätter - varmrätter
Anka med svartvinbärssås och butternutpuré
30 minuter + 25 minuter i ugn
Foto: Ulrika Pousette
Kyckling och fågel
Fajitakryddad kyckling med jordnötssalsa och rostad sötpotatissallad
15 minuter + 45 minuter i ugn
Foto: Per Ranung
Kyckling och fågel
Ankbröst med plommon- och chokladsås och majspuré
30 minuter + 20 minuter i ugn