ANNONS
STÄNG
Recept
Bloggar
Homemade Stockholm
Jennys rum och spis
Supermat by Jenny
Zofias kök
Cake by Mary
Linneas skafferi
Daniel Lakatosz
Middagstips
Bakning
Prenumerera
ARTIKELN INNEHÅLLER KÖPLÄNKAR
Recept
Bloggar
Homemade Stockholm
Jennys rum och spis
Supermat by Jenny
Zofias kök
Cake by Mary
Linneas skafferi
Daniel Lakatosz
Middagstips
Bakning
Prenumerera
Resor
Nyhetsbrev
Video
Artiklar
Vin
Vinappen
Vinklubben
Gyllene glaset
Instagrampriset
Stora matpriset
Receptregister
Vår panel
Presentkort
Kontakta oss
Om cookies
Sitemap
Personuppgifter
Stäng
Vilt
Här finns recept på viltkött, både älg, rådjur och vildsvin.
Vilt
Rökt renkött- och färskostbollar med pepparrot rullade i färska örter
15 minuter
Vilt
Viltpaté
30 minuter + 2 1/2 timme i ugn
Vilt
Viltråbiff med friterad potatis, lingonhonung och västerbottensost
2 dygn i frys + 40 minuter
Vilt
Älgfärsburgare med västerbottensost och tranbärsketchup
20 minuter + koktid för ketchup + tid på grillen
Vilt
Viltskav med rostad färskpotatis
30 minuter
Vilt
Hjortköttbullar med svamp och lingon
40 minuter
Vilt
Viltwallenbergare med kantareller och potatis- och jordärtskockspuré
40 minuter
Vilt
Renskavsgryta med äpple och timjan
20 minuter
Vilt
Älggryta med voatsiperiferypeppar, västerbottenskrisp och kantareller
30 minuter + 1 1/2 timme koktid
Vilt
Rådjursfilé med sauce myrtille, ugnsrostad selleri och svamp
30 minuter + 25 minuter i ugn
Vilt
Enbärskryddade viltköttbullar
40 minuter
Vilt
Kryddig hjortfilé med svartvinbärssky
1 timme
Vilt
Viltfärslimpa med bacon, äppelgräddsås och grönkålssallad
45 minuter + 50 minuter i ugn
Vilt
Jämtländskt tunnbröd med renfilé, västerbottensmos och rödlök
1 timme
Vilt
Viltgryta med messmör och svarta vinbär
30 minuter + koktid
Vilt
Viltbullar
30 minuter + 1 timme i kyl + 15 minuter i ugn
Vilt
Hjortråbiff med tryffel och svart vitlöks-majo
45 minuter
Vilt
Hjortkorv med potatis- och palsternacksmos och picklad kumminkål
2 timmar + 24 timmar för kålen att stå + 30 minuter för färsen att vila
Vilt
Hjortentrecôte med jordärtskockspuré, gula morötter och rödvinssås
1 timme + 50 minuter i ugn
Vilt
Pappardelle med hjortlever, rödkål och lingon
1 timme + 2 1/2 timme för pastan att vila och torka
Vilt
Hjortfilé med karamelliserad lökkräm och hasselbackspotatis
1 timme + tid i ugnen
Vilt
Vildsvinsragu
40 minuter + 2 timmar koktid
Vilt
Råbiff av älgkalv med jordärtskockschips och hasselnötsolja
35 minuter
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår
cookiepolicy
.
Stäng