Snacks och tilltugg
Råbiff på rostad jordärtskocka med hasselnötter
20 minuter + 20 minuter i ugn
Nötkött
Grillad biff med svamp, tryffelmajonnäs och friterad lök
40 minuter + 40 minuter i ugn eller på grill + 15 minuter för köttet att vila
Nötkött
Bookmakertoast
Nötkött
Clubstek med ramslöksmör och grillad färskpotatisgratäng
30 minuter + tid att grilla
Nötkött
Yukhoe – koreansk råbiff
15 minuter
Nötkött
Koreansk råbiff med pommes
20 minuter
Nötkött
Halstrad tartar på fjällko med soja, ingefära och friterat rispapper
1 timme
Nötkött
Oxfilé med tryffelsmör och rödvinssky
25 minuter + tid i ugn
Tillbehör
Tartar med soja, ingefära och rostad blomkål
45 minuter
Nötkött
Helstekt entrecôte eller biff
20 minuter + tid i ugn
Nötkött
Hamburgare
40 minuter + 2 timmar i frys + 1 timme i kyl + 2 minuter i ugn
Nötkött
Njurtapp Rydberg  
45 minuter
Nötkött
Köttgryta med selleri och parmesancrème
30 minuter + 2 timmar koktid
Nötkött
Sac kavurma – turkisk biffgryta
30 minuter
Potatis och rotfrukter
Potatismosöverbakad bolognese
40 minuter + 10 minuter i ugn
Nötkött
Japansk råbiff med gari och misomajonnäs
30 minuter + 30 minuter i frys + 15 minuter marinering
Nötkött
”Tagliata” med rucola och tryffelpecorino  
1 timme + 30 minuter i ugn
Smårätter
Råbiff med löjrom
30 min
Ryskt
Biff Stroganoff
20 minuter
Nötkött
Grillad entrecôte med citron- och persiljesmör
15 minuter + tid på grillen
Nötkött
Högrevsburgare med sidfläsk och blue cheese
1 timme
Nötkött
Grillad flankstek med Café de Paris-sås
30 minuter + tid i ugn
Nötkött
Oxfilétoast, lökringar, löjrom och dijonmajo
20 minuter