Foto: Lisa Björner
Vilt
Viltgryta med messmör och svarta vinbär
30 minuter + koktid
Foto: Lina Eriksson
Vilt
Rådjursfilé med sauce myrtille, ugnsrostad selleri och svamp
30 minuter + 25 minuter i ugn
Foto: Per Ranung
Vilt
Kryddig hjortfilé med svartvinbärssky
1 timme
Foto: Magnus Carlsson
Vilt
Viltbullar
30 minuter + 1 timme i kyl + 15 minuter i ugn
Foto: Lina Eriksson
Vilt
Hjortfilé med karamelliserad lökkräm och hasselbackspotatis
1 timme  + tid i ugnen
Foto: Lina Eriksson
Vilt
Vildsvinsragu
40 minuter + 2 timmar koktid
Foto: Lina Eriksson
Vilt
Råbiff av älgkalv med jordärtskockschips och hasselnötsolja
35 minuter
Foto: Per Ranung
Vilt
Viltstroganoff med kantareller
20 minuter
Foto: Per Ranung
Vilt
Renytterfilé med potatis- och svamppuré, sherrysås och haricots verts
30 minuter + 20 minuter i ugn
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Vilt
Björnköttbullar med blåbär och potatis- och jordärtskockspuré
1 timme
Foto: Per Ranung
Vilt
Rådjursfilé med salvia, majs- och tryffelcrème, rotselleri och svamp  
1 timme
Foto: Lisa Björner
Vilt
Vildsvinskorv
30 minuter + 30 minuter i frys + 12 timmar i kyl
Foto: Lisa Björner
Vilt
Rödvinsbräserad älgbog
30 minuter + 2 timmars koktid
Foto: Lisa Björner
Vilt
Macka med tjälknöl, surkål och ajvarmajonäs
20 minuter
Foto: Lisa Björner
Vilt
Tartar på dovhjortsinnanlår
25 minuter + 24 timmar i kyl
Foto: Björn Tesch
Vilt
Viltskav med björnbär, västerbottensost och rotsellerimos
30 minuter
Foto: Joel Wåreus
Vilt
Renkalvytterfilé med rödkålscrème, stekt svamp och svartvinbärssky
2 timmar
Foto: Magnus Carlsson
Vilt
Marinerad dovhjortytterfilé
15 minuter + 1 dygn marinering + 45 minuter i ugn
Foto: Stefan Wettainen
Vilt
Renskav med ädelost och ugnsbakad fänkål
30 minuter
Foto: Per Ranung
Vilt
Älggryta med potatispuré med rotselleri
1 1/2 timme
Foto: Ulrika Pousette
Vilt
Svamp- och viltlasagne
30 minuter + 20 minuter i ugn
Foto: Peter Carlsson
Vilt
Hjortstek med betsallad
50 min+1 dygn att dra+1 timme och 25 min i ugn
Foto: Joel Wåreus
Vilt
Älgchorizo
1 timme och 20 minuter