Foto: Stefan Wettainen
Vilt
Viltfärslimpa med bacon, äppelgräddsås och grönkålssallad
45 minuter + 50 minuter i ugn
Foto: Per Ranung
Vilt
Jämtländskt tunnbröd med renfilé, västerbottensmos och rödlök  
1 timme
Foto: Per Ranung
Vilt
Kryddig hjortfilé med svartvinbärssky
1 timme
Foto: Lisa Björner
Vilt
Viltgryta med messmör och svarta vinbär
30 minuter + koktid
Foto: Magnus Carlsson
Vilt
Viltbullar
30 minuter + 1 timme i kyl + 15 minuter i ugn
Foto: Helén Pe
Vilt
Renskavsgryta med äpple och timjan  
20 minuter
Foto: Stefan Wettainen
Vilt
Hjortråbiff med tryffel och svart vitlöks-majo  
45 minuter
Foto: Stefan Wettainen
Vilt
Hjortkorv med potatis- och palsternacksmos och picklad kumminkål
2 timmar + 24 timmar för kålen att stå + 30 minuter för färsen att vila
Foto: Stefan Wettainen
Vilt
Hjortentrecôte med jordärtskockspuré, gula morötter och rödvinssås
1 timme + 50 minuter i ugn
Foto: Stefan Wettainen
Vilt
Pappardelle med hjortlever, rödkål och lingon
1 timme + 2 1/2 timme för pastan att vila och torka.
Foto: Lina Eriksson
Vilt
Hjortfilé med karamelliserad lökkräm och hasselbackspotatis
1 timme  + tid i ugnen
Foto: Lina Eriksson
Vilt
Vildsvinsragu
40 minuter + 2 timmar koktid
Foto: Lina Eriksson
Vilt
Råbiff av älgkalv med jordärtskockschips och hasselnötsolja
35 minuter
Foto: Per Ranung
Vilt
Viltstroganoff med kantareller
20 minuter
Foto: Niklas Albinsson
Vilt
Vildsvinsgryta med svamp och vitlöksrösti  
30 minuter + 45 minuter koktid
Foto: Niklas Albinsson
Vilt
Rådjursfilé med rotfrukter, jordärtskockspuré och rödvinssås
40 minuter
Foto: Per Ranung
Vilt
Renytterfilé med potatis- och svamppuré, sherrysås och haricots verts
30 minuter + 20 minuter i ugn
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Vilt
Björnköttbullar med blåbär och potatis- och jordärtskockspuré
1 timme
Foto: Per Ranung
Vilt
Rådjursfilé med salvia, majs- och tryffelcrème, rotselleri och svamp  
1 timme
Foto: Lisa Björner
Vilt
Vildsvinskorv
30 minuter + 30 minuter i frys + 12 timmar i kyl
Foto: Lisa Björner
Vilt
Rödvinsbräserad älgbog
30 minuter + 2 timmars koktid
Foto: Lisa Björner
Vilt
Macka med tjälknöl, surkål och ajvarmajonäs
20 minuter
Foto: Lisa Björner
Vilt
Tartar på dovhjortsinnanlår
25 minuter + 24 timmar i kyl