Foto: Per Ranung
Huvudrätter - varmrätter
Grillad lammstek med bulgursallad
45 minuter + 6 timmar i marinad + 2 timmar på grillen
Foto: Annika Broman
Huvudrätter - varmrätter
Lammbog med BBQ-sås och sellerisallad
1 timme + 2 timmar­ ­kokning och avsvalning
Foto: Annika Broman
Huvudrätter - varmrätter
Lammrostbiff med pitabrödssallad
45 minuter + 3–4 timmar i  marinad
Foto: Annika Broman
Huvudrätter - varmrätter
Lammkotletter med kryddsmör och sallad
30 minuter
Foto: Anna Kern
Lamm
Grillade lammkotletter med mynta, vitlök och persilja
10 minuter + 2 timmar i kyl + 6 minuter på grillen
Foto: Charlie Drevstam
Huvudrätter - varmrätter
Lammytterfilé och ”pulled lamb” med svamp, persiljerot och fikon
1 timme + 2 1/2 timmes koktid
Foto: Eva Hildén Smith
Huvudrätter - varmrätter
Grillad lammrostbiff med lättstuvad spetskål och tryffel
40 min + 20 min i ugn
Foto: Per Ranung
Grilla
Grillade lammspett med sparris och yoghurtsås
45 minuter
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Jul
Lammköttbullar med kryddpeppar och timjan
45 minuter
Foto: Helén Pe
Huvudrätter - varmrätter
Lammgryta med aubergine och naanbröd
15 minuter + 20 minuter koktid
Foto: PER RANUNG
Huvudrätter - varmrätter
Kryddigt lamm med rostade rötter, bovete och ostkräm
40 min + 30 min i ugnen
Foto: Stefan Wettainen
Lamm
Sojastekta lammracks med kimchi-coleslaw
30 minuter + 30 minuter i ugn
Foto: Stefan Wettainen
Lamm
Lammfärspizza med mynta och yoghurtsås
45 minuter + 1 timme jäsning + 20 minuter i ugn
Foto: Stefan Wettainen
Lamm
Lammfilé med plommon- och bulgursallad och labneh
30 minuter + 20 minuter i ugn
Foto: Stefan Wettainen
Huvudrätter - varmrätter
Lammgryta med chili, äpple och valnötter
40 minuter + 1 timme kokning
Foto: Stefan Wettainen
Lamm
Pappardelle med lammfärssås
35 minuter
Foto: Anna Kern
Lamm
Lammkoftas med ingefära
20 minuter
Foto: Ulrika Ekblom
Kött
Minilammburgare med chèvre och färska fikon
20 minuter
Foto: Peter Carlsson
Kött
Lammstek med mintsås och ugnsrostad potatis
45 minuter + 2 1/2 timme i ugn
Foto: Lisa Björner
Huvudrätter - varmrätter
Grillat lamm med tomatsallad, syrad lök och friterad färskpotatis
1 1/2 timme  + 1 1/4 timme kokning + tid på grillen
Foto: Lisa Björner
Lamm
Lammragu med citron och rosmarin
20 minuter + 2 timmars koktid
Foto: Emmy Lundström
Huvudrätter - varmrätter
Grillade lammkotletter, med rostad rosmarinpotatis och olivtapenade
30 minuter + 1 dygn i kyl + 30 minuter i ugn
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Lamm
Lammentrecôte med örter och rostad tomatdressing
30 minuter + 30 minuter i ugn