Foto: Per Ranung
Kalv
Kalvstek i sous vide med krassesås, sparris och morötter
30 minuter + 14 timmar  sous vide
Foto: Charlie Drevstam
Gourmet och lyx
Kalvtartar med ramslöksmajonnäs  
30 minuter
Foto: Anna Kern
Kalv
Kalvlever med hallonvinägersky och potatismos
30 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Husmanskost
Kålgratäng med gräddsås
30 minuter + 30 minuter i ugn
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Grilla
Grillade kalvmedaljonger, chorizo och aubergine med valnötsvinägrett
40 minuter
Foto: Jakob Fridholm
Fredagsmat
Kalvråbiff med våriga örter, sparrissallad och primörrödbeta
30 minuter
Foto: Ulf Svensson
Jul
Hemlagad kalvsylta
ca 3 timmar + 8 timmar att stelna
Foto: iStock
Gourmet och lyx
Osso buco – favoritgrytan från Italien
Foto: Helén Pe
Kalv
Helstekt kalvfilé med spetskål, tomat­majonnäs och potatis­kroketter
1 1/2 timme + 35 minuter i ugnen
Foto: Jakob Fridholm
Huvudrätter - varmrätter
Bräserad kalvlägg i tomat- och rotfrukter med dragonrisotto
45 minuter + 2 1/2 timmes koktid
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Franskt
Märgbakad kalvrygg, pommes de terre Mirette och bondbönor
40 minuter + 55 minuter i ugn
Foto: Holger Edström
Fest
Ugnsstekt oxfilé, potatis- och palsternackspuré med kaprissmör
Foto: Annika Vannerus
Huvudrätter - varmrätter
Kalvsylta med persilja
Kalv
Helstekt biff med chorizo och rotfruktsgratäng
1 timme + 45 i ugn
Foto: Lina Eriksson
Grilla
Grillad kalventrecôte med primörsallad – lyxig rätt du kan förbereda!
25 min + 20 min i ugn
Foto: Stefan Almers
Huvudrätter - varmrätter
Wienerschnitzel - en riktig klassiker
Foto: Tine Guth Linse
Gourmet och lyx
Rostbiff som carpaccio
Foto: Ulf Svensson
Huvudrätter - varmrätter
Yakiniku
Foto: iStock
Fest
Boeuf bourguignon
30 min + 1 1/2 timme koktid
Foto: iStock
Kalv
Äkta Wienerschnitzel – så här tillagar du den
Foto: Matilda Lindeblad
Kalv
Höstgryta med lägg, vita bönor, karljohanssvamp och mandelpotatis
Gourmet och lyx
Kalvstek med ugnsbakade rotfrukter i örtvinägrett - servera med ett gott bröd
Foto: Holger Edström
Kalv
Mustig gulaschgryta
30 min + ca 1 1/2 timme