Foto: Lina Eriksson
Kalv
Kalvschnitzel med tryffelsalami och blomkålspuré
20 minuter
Foto: Charlie Drevstam
Svamp
Spaghetti alla crema med kantareller, kalvrygg och rödbetor
40 minuter + 1 1/2 timme i ugn
Foto: Per Ranung
Kalv
Kalvstek i sous vide med krassesås, sparris och morötter
30 minuter + 14 timmar  sous vide
Foto: Charlie Drevstam
Kalv
Kalvtartar med ramslöksmajonnäs  
30 minuter
Foto: Anna Kern
Näringsberäknat
Kalvlever med hallonvinägersky och potatismos
30 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Övrigt
Kålgratäng med gräddsås
30 minuter + 30 minuter i ugn
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Övrigt
Grillade kalvmedaljonger, chorizo och aubergine med valnötsvinägrett
40 minuter
Foto: Jakob Fridholm
Övrigt
Kalvråbiff med våriga örter, sparrissallad och primörrödbeta
30 minuter
Foto: Ulf Svensson
Svenskt
Hemlagad kalvsylta
ca 3 timmar + 8 timmar att stelna
Foto: iStock
Köksskolan
Osso buco – favoritgrytan från Italien
Foto: Helén Pe
Nyårsmeny
Helstekt kalvfilé med spetskål, tomat­majonnäs och potatis­kroketter
1 1/2 timme + 35 minuter i ugnen
Foto: Jakob Fridholm
Övrigt
Bräserad kalvlägg i tomat- och rotfrukter med dragonrisotto
45 minuter + 2 1/2 timmes koktid
Foto: Helén Pe
Kalv
Kalvrulader med valnötter och mande­l­potatispuré med tryffel  
1 timme
Foto: Anna Kern
Kalv
Helstekt kalvfilé med rödvinssås, ank­leverskum och potatismos
1 timme + 15 minuter i ugn
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Övrigt
Märgbakad kalvrygg, pommes de terre Mirette och bondbönor
40 minuter + 55 minuter i ugn
Foto: Holger Edström
Nyårsmeny
Ugnsstekt oxfilé, potatis- och palsternackspuré med kaprissmör
Foto: Annika Vannerus
Övrigt
Kalvsylta med persilja
Nyårsmeny
Helstekt biff med chorizo och rotfruktsgratäng
1 timme + 45 i ugn
Foto: Lina Eriksson
Sallader
Grillad kalventrecôte med primörsallad – lyxig rätt du kan förbereda!
25 min + 20 min i ugn
Foto: Stefan Almers
Köksskolan
Wienerschnitzel - en riktig klassiker
Foto: Tine Guth Linse
Kalv
Rostbiff som carpaccio
Foto: iStock
Kalv
Boeuf bourguignon
30 min + 1 1/2 timme koktid
Foto: iStock
Övrigt
Äkta Wienerschnitzel – så här tillagar du den