Foto: Anna Kern
Smårätter
Lantcrostini med fänkålssalami
10 minuter
Foto: Lina Eriksson
Kalv
Kalvschnitzel med tryffelsalami och blomkålspuré
20 minuter
Foto: Lisa Björner
Vilt
Viltgryta med messmör och svarta vinbär
30 minuter + koktid
Foto: Lina Eriksson
Näringsberäknat
Skinkschnitzel med parmaskinka och kaprispotatis
30 minuter
Foto: Lina Eriksson
Vilt
Rådjursfilé med sauce myrtille, ugnsrostad selleri och svamp
30 minuter + 25 minuter i ugn
Foto: Per Ranung
Vilt
Kryddig hjortfilé med svartvinbärssky
1 timme
Foto: Magnus Carlsson
Vilt
Viltbullar
30 minuter + 1 timme i kyl + 15 minuter i ugn
Foto: Anna Kern
Lamm
Grillad lammytterfilé med mynta och lime
40 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Nötkött
Krämig strimmelbiff
20 minuter
Foto: Helén Pe
Vilt
Renskavsgryta med äpple och timjan  
20 minuter
Foto: Helén Pe
Näringsberäknat
Palsternacksgratäng med köttfärstopping
25 minuter + tid i ugn
Foto: Per Ranung
Lamm
Lammrostbiff med potatisgratäng, sotad picklad lök, chèvre och lammsky
45 minuter + 1 timme i ugn
Foto: Helén Pe
Huvudrätter - varmrätter
Kryddiga revbensspjäll med sötpotatisnudlar och jordnötskross
20 minuter
Foto: Per Ranung
Lamm
Lammracks med krämiga gryn och syrliga tomater
40 minuter
Foto: Per Ranung
Nötkött
Entrecôte Gangnam Style
1 timme + 30 minuter marinering
Foto: Helén Pe
Nötkött
Carpaccio à la russe med rödbetor, pepparrot och amandinepotatis  
40 minuter + 1 timme för att marinera
Foto: Lina Eriksson
Vilt
Hjortfilé med karamelliserad lökkräm och hasselbackspotatis
1 timme  + tid i ugnen
Foto: Lina Eriksson
Vilt
Vildsvinsragu
40 minuter + 2 timmar koktid
Foto: Lina Eriksson
Vilt
Råbiff av älgkalv med jordärtskockschips och hasselnötsolja
35 minuter
Foto: Ulrika Ekblom
Köttfärs
Asiatiska savoykåldolmar med fläsk och ingefära
1 timme
Foto: Per Ranung
Vilt
Viltstroganoff med kantareller
20 minuter
Foto: Lina Eriksson
Snittar
Bruschetta med tryffelsalami och olivade
25 minuter
Foto: Per Ranung
Vilt
Renytterfilé med potatis- och svamppuré, sherrysås och haricots verts
30 minuter + 20 minuter i ugn