Foto: Charlie Drevstam
Nötkött
Mustig kalops
50 minuter + 2 timmars koktid
Foto: Per Ranung
Vilt
Jämtländskt tunnbröd med renfilé, västerbottensmos och rödlök  
1 timme
Foto: Ulrika Ekblom
Pasta
Salsicciapasta med broccoli
30 minuter
Foto: Lina Eriksson
Näringsberäknat
Köttfärsgryta med bönor
25 minuter
Foto: Lina Eriksson
Pizza
Pizza med skinka och rucolaröra
15 minuter + 15 minuter i ugn
Foto: Anna Kern
Nyårsmeny
Oxfilé med svampkräm, sötsyrliga tomater och friterade småpotatisar
40 minuter
Foto: Lisa Björner
Nyårsmeny
Lammrostbiff med kantarellkroketter och silverlök
3 timmar + 40 minuter i ugn
Foto: Stefan Wettainen
Jul
Griljerad skinka utan gluten  
10 minuter + 15 minuter i ugn
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Smårätter
Julkryddade minihamburgare med grön coleslaw
30 minuter
Foto: Ulrika Ekblom
Jul
Örtpestogriljerad skinka  
15 minuter + 10 minuter i ugn
Foto: Stefan Wettainen
Köttfärs
Köttbullar med pepparrot och äpple
30 minuter
Foto: Magnus Carlsson
Mackor
Vörtbröd med skinka, rödkål, senapsmajonnäs och cheddarost
40 minuter
Foto: Ulrika Ekblom
Jul
Ribs med soja- och ingefärsglaze  
20 minuter + 1 timme koktid + 30 minuter i ugn
Foto: Ulrika Ekblom
Köttfärs
Kryddiga köttbullar med pistaschnötter, russin och tranbär
45 minuter
Foto: Stefan Wettainen
Jul
Revbensspjäll med apelsin- och whiskyglaze
15 minuter + 40 minuter koktid + 15 minuter i ugn
Foto: Helén Pe
Kalv
Osso buco med svamp
30 minuter + 2 timmar kokning
Foto: Anna Kern
Smårätter
Lantcrostini med fänkålssalami
10 minuter
Foto: Lina Eriksson
Kalv
Kalvschnitzel med tryffelsalami och blomkålspuré
20 minuter
Foto: Lisa Björner
Vilt
Viltgryta med messmör och svarta vinbär
30 minuter + koktid
Foto: Lina Eriksson
Näringsberäknat
Skinkschnitzel med parmaskinka och kaprispotatis
30 minuter
Foto: Per Ranung
Vilt
Kryddig hjortfilé med svartvinbärssky
1 timme
Foto: Magnus Carlsson
Vilt
Viltbullar
30 minuter + 1 timme i kyl + 15 minuter i ugn
Foto: Anna Kern
Lamm
Grillad lammytterfilé med mynta och lime
40 minuter