Foto: Per Ranung
Vilt
Viltstroganoff med kantareller
20 minuter
Foto: Per Ranung
Vegetariskt
Grönkålspasta med citron och mozzarella  
15 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Texmex
Fish tacos med sojadipp
25 minuter
Foto: Per Ranung
Vegetariskt
Yoghurtsoppa med gröna linser, brynt smör och koriander
20 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Vegetariskt
Zucchinibiffar med bulgur och rödlöksyoghurt  
30 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Tonfisk
Krämig tonfiskpasta med rucola
25 minuter
Foto: Stefan Wettainen
Vegetariskt
Vego-”köttbullar” med formbar färs - serveras med gräddsås
30 minuter
Foto: Stefan Wettainen
Näringsberäknat
Kycklinggryta med soltorkade tomater
25 minuter
Foto: Stefan Wettainen
Näringsberäknat
Limelax med äppeltsatsiki
10 minuter + 15 minuter i ugn
Foto: Stefan Wettainen
Vegetariskt
Pizzoccheri – bovetepasta med broccoli och ost
15 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Näringsberäknat
Lax med ananassalsa och grillad gemsallad
25 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Sydamerikanskt
Kotletter med chimichurri
15 minuter + 20 minuter i ugn
Foto: Ulrika Pousette
Vegetariskt
Empanadas med bönor och kålsallad
20 minuter + 15 minuter i ugn
Foto: Anna Kern
Näringsberäknat
Kycklingsteak med zucchinigratäng
20 minuter + 10 minuter  i ugn
Foto: Anna Kern
Soppa
Potatis- och palsternackssoppa med isterbandsfräs och senapsmacka
25 minuter
Foto: Stefan Wettainen
Vegetariskt
Rösti med avokado och pocherat ägg
10 minuter + 20 minuter i ugn
Foto: Per Ranung
Vegetariskt
Halloumigyros med sötpotatis-pommes frites
30 minuter
Foto: Per Ranung
Näringsberäknat
Fläskfilé och champinjoner i soja
20 minuter
Foto: Helén Pe
Näringsberäknat
Lammspett med rostad fänkål och basilikayoghurt
30 minuter
Foto: Helén Pe
Näringsberäknat
Gräslökspanerad kolja med pepparrotsmos
30 minuter
Foto: Per Ranung
Vegetariskt
Halloumiburgare med coleslaw och rostade solrosfrön
20 minuter
Foto: Per Ranung
Ris och gryn
Orzotto med salsiccia
30 minuter
Foto: Per Ranung
Torsk
Sesamstekt torsk med kimchikräm  
25 minuter