Foto: Anna Kern
Varma drycker
Vit glögg med rom
20 minuter + 1 dygn att  dra
Foto: Helén Pe
Skaldjur
Moules marinières
20 min
Foto: Anna Kern
Ris och gryn
Mjuka majstortillas (glutenfria)
10 min+30 min för degen att vila
Foto: Per Ranung
Kyckling och fågel
Pulled chicken
2 1/2 timme
Foto: Susanne Almers
Saft, sylt, gelé och marmelad
Äppelmos
Foto: Ulrika Pousette
Sås och marinad
Bearnaisesås
15
Vietnamesiskt
Vietnamesiska vårrullar
45 MIN
Foto: Ulf Svensson
Svenskt
Köttbullar av frikadeller - för dig som vill förbereda stor sats köttbullar
Foto: Anna Kern
Vegetariskt
Rödbetsbiffar med getost och matvetesallad
30 minuter
Foto: Per Ranung
Övrigt
Helstekt kalkon
Foto: Ulrika Pousette
Svenskt
Steg för steg – så rimmar du egen lax
Foto: Ulf Svensson
Svenskt
Hemlagad kalvsylta
ca 3 timmar + 8 timmar att stelna
Foto: Lina Eriksson
Pasta
Ratatouille - så här lyckas du!
20 min + 25 min i ugn
Foto: iStock
Köksskolan
Osso buco – favoritgrytan från Italien
Sås och marinad
Välgjord rödvinssås – gott och enkelt
Soppa
Vietnamesisk nudelsoppa med frikadeller och kyckling
Köksskolan
Dammsugare – gör dina egna punchrullar
Foto: Susanne Almers
Pasta
Hemlagad ravioli
Övrigt
Surdegsbröd med råg och chiafrön
20 min+3 dygn för surdegen+3 timmars jäsning+40 min i ugnen
Övrigt
Kokt lutfisk
20 min + ett dygn att vattna ur
Foto: Ulf Svensson
Övrigt
Ljust knäckebröd med vetekross
Foto: Stefan Almers
Köksskolan
Mörk chokladfudge
Foto: Stefan Almers
Köksskolan
Wienerschnitzel - en riktig klassiker