Köksskolan
Mandelmusslor
40 minuter + 30 minuter för degen att vila + 12 minuter i ugn
Köksskolan
Napoleonbakelser
40 minuter + 20 minuter i ugn + 1 timme i frys
Nötkött
Boeuf bourguignon
30 minuter + ca 1,5 timme koktid
Köksskolan
”Råbiff” på rödbeta med getostkräm och sallad
Köksskolan
Upside down-kaka
15 minuter + 45 minuter I UGN
Lax
Köksskolan: Så styckar du lax
Köksskolan
Smörstekta nässlor
Student
Fyllda småbröd från frysen  
1 timme + 55 minuter jäsning + 10 minuter i ugn + tid i frys
Köksskolan
Pain au chocolat
ca 1,5 dag
Middagstips
Lax i papper
20 min + 15 min i ugn
Vegetariskt
Snabb rödlökspickles (på bara en timme!)
1 timme:
Vegetariskt
Pressgurka med zucchini - pickles på bara en timme
1 timme:
Vegetariskt
Asiatiska pickles - på en timme
1 timme:
Varma drycker
Vit glögg med rom
20 minuter + 1 dygn att  dra
Sås och marinad
Rödvinssås
30 min
Skaldjur
Moules marinières
20 min
Ris och gryn
Mjuka majstortillas (glutenfria)
10 min+30 min för degen att vila
Kyckling och fågel
Pulled chicken
2 1/2 timme
Saft, sylt, gelé och marmelad
Äppelmos
Sås och marinad
Bearnaisesås
15
Svenskt
Köttbullar av frikadeller - för dig som vill förbereda stor sats köttbullar
Övrigt
Helstekt kalkon
Svenskt
Steg för steg – så rimmar du egen lax