Ris och gryn
Dolsot bibimbap
1 timme
Lax
Temaki – recept på sushistrutar
50 minuter
Vegetariskt
Japansk carbonara
25 minuter
Japanskt/koreanskt
Samgyupsal – grillat sidfläsk
15 minuter + 15 minuter i ugn + 2 minuter på grill
Vegetariskt
Doboo Chun – panerad tofu
Japanskt/koreanskt
Rättikskimchi
30 minuter + 5 timmar i salt + 1 dygn i rumstemperatur + 1 vecka i kyl
Nötkött
Yukhoe – koreansk råbiff
15 minuter
Nötkött
Koreansk råbiff med pommes
20 minuter
Vegetariskt
Nok Doo Chun – mungbönsplättar
20 minuter + 12 timmar blötläggning
Vegetariskt
Koreansk vegotaco
35 minuter
Näringsberäknat
Koreansk kyckling på baguette
25 minuter
Nötkött
Japansk råbiff med gari och misomajonnäs
30 minuter + 30 minuter i frys + 15 minuter marinering
Kyckling och fågel
Tsukune med äggula  
15 minuter + 15 minuter på grillen
Tillbehör
Spenat i sesamsås  
15 minuter
Kyckling och fågel
Kycklingvingar med rub och grillad citron
10 minuter + 15 minuter på grillen
Kyckling och fågel
Kycklinglårfiléspett med teriyaki
15 minuter + 30 minuter marinering + 15 minuter på grillen
Nötkött
Makirullar med yukhoe  – sushi råbiff
40 minuter + 30 minuter i frys + 15 minuter marinering
Korv och chark
Asiatisk okonomiyaki med rökt sidfläsk
20 minuter + 25 minuter stektid
Vegetariskt
Nudelsoppa med misobuljong, marinerat ägg och sallad
15 minuter
Tillbehör
Marinerade ägg
15 minuter + 12 timmar i kyl
Sås och marinad
Råvaruskola: Miso
Kyckling och fågel
Misomarinerad kyckling
20 minuter + tid för marinering
Middagstips
Lax i ugn med misoglaze