Foto: Helene Pe
Sås och marinad
Råvaruskola: Miso
Foto: Helén Pe
Kyckling och fågel
Misomarinerad kyckling
20 minuter + tid för marinering
Foto: Helén Pe
Middagstips
Lax i ugn med misoglaze
Foto: Helén Pe
Veganskt
Misosoppa extra allt
15 minuter
Foto: Per Ranung
Nötkött
Entrecôte Gangnam Style
1 timme + 30 minuter marinering
Foto: Helén Pe
Sås och marinad
Krämig misodressing
5 minuter
Foto: Helén Pe
Tillbehör
Ugnsrostade rotfrukter med miso
10 minuter + 35 minuter i ugn
Foto: Per Ranung
Näringsberäknat
Teriyakilax med vitlöksfräst pak choi- och potatissallad
30 minuter
Foto: Charlie Drevstam
Japanskt/koreanskt
Grilla japanskt: Yakitor och yakiniku för finsmakare
Foto: Ulrika Pousette
Vegetariskt
Koreansk färs med krispig rödkål
20 minuter
Tonfisk
Halstrad tonfisk (tonfisktataki) med nudlar i kokosbuljong
35 min
Foto: Stefan Wettainen
Övrigt
Kongbiji jjigae – koreansk gryta med kimchi och sojabönor
40 minuter + 12 timmars blötläggning
Foto: Stefan Wettainen
Övrigt
Nikujaga – japansk allt-i-ett-gryta
30 minuter
Foto: Lina Eriksson
Skaldjur
Sushi rolls med friterade räkor
45 minuter
Foto: Lina Eriksson
Skaldjur
Räkbollar med hoisinsås
45 minuter
Foto: Lisa Björner
Soppa
Blåmusslor Ramen style
40 minuter
Foto: Per Ranung
Vegetariskt
Misosoppa med stekt tofu
15 minuter
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Vegetariskt
Recept på vegansk bulgogi
20 minuter
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Soppa
Kyckling ramen
30 minuter
Foto: Per Ranung
Vegetariskt
Vardagsramen med tofu och ägg
20 minuter
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Vegetariskt
Koreanska pannkakor
40 minuter
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Vegetariskt
Avokado- och tofumaki (vegetarisk sushi!)
40 minuter
Foto: Fanny Hansson
Vegetariskt
Nudelsoppa med marinerad tofu, sötpotatis och svamp
20 minuter + 50 minuter för tofun att ligga i press och marineras + 25 minuter i ugn