Kyckling och fågel
Kycklinglårfiléspett med teriyaki
15 minuter + 30 minuter marinering + 15 minuter på grillen
Näringsberäknat
Koreansk kyckling på baguette
25 minuter
Nötkött
Makirullar med yukhoe  – sushi råbiff
40 minuter + 30 minuter i frys + 15 minuter marinering
Nötkött
Japansk råbiff med gari och misomajonnäs
30 minuter + 30 minuter i frys + 15 minuter marinering
Lunch
Asiatisk okonomiyaki med rökt sidfläsk
20 minuter + 25 minuter stektid
Vegetariskt
Nudelsoppa med misobuljong, marinerat ägg och sallad
15 minuter
Tillbehör
Marinerade ägg
15 minuter + 12 timmar i kyl
Vegetariskt
Japansk carbonara
25 minuter
Sås och marinad
Råvaruskola: Miso
Kyckling och fågel
Misomarinerad kyckling
20 minuter + tid för marinering
Middagstips
Lax i ugn med misoglaze
Veganskt
Misosoppa extra allt
15 minuter
Nötkött
Entrecôte Gangnam Style
1 timme + 30 minuter marinering
Sås och marinad
Krämig misodressing
5 minuter
Tillbehör
Ugnsrostade rotfrukter med miso
10 minuter + 35 minuter i ugn
Näringsberäknat
Teriyakilax med vitlöksfräst pak choi- och potatissallad
30 minuter
Japanskt/koreanskt
Grilla japanskt: Yakitor och yakiniku för finsmakare
Vegetariskt
Koreansk färs med krispig rödkål
20 minuter
Tonfisk
Halstrad tonfisk (tonfisktataki) med nudlar i kokosbuljong
35 min
Övrigt
Kongbiji jjigae – koreansk gryta med kimchi och sojabönor
40 minuter + 12 timmars blötläggning
Övrigt
Nikujaga – japansk allt-i-ett-gryta
30 minuter
Skaldjur
Sushi rolls med friterade räkor
45 minuter
Skaldjur
Räkbollar med hoisinsås
45 minuter