Japanskt/koreanskt
Rättikskimchi
30 minuter + 5 timmar i salt + 1 dygn i rumstemperatur + 1 vecka i kyl
Inläggningar
Superenkel morotsharissa
3-7 dagar i rumstemperatur + ca 2 veckor i kyl
Inläggningar
Syrad piccalilli
5 dagar i rumstemperatur + ca 2 veckor i kyl
Inläggningar
Rödkål med björnbär
3-5 dagar i rumstemperatur + 3 veckor i kyl
Inläggningar
Vinägerinlagd fänkål med apelsin
15 minuter
Vegetariskt
Snabb rödlökspickles (på bara en timme!)
1 timme:
Vegetariskt
Pressgurka med zucchini - pickles på bara en timme
1 timme:
Vegetariskt
Snabb asiatiska pickles - på en timme
1 timme:
Inläggningar
Gurkkimchi
40 minuter + 30 minuter saltning + 2 timmar i kyl
Inläggningar
Dillpicklad gurka
30 minuter + 1 timme i isvatten + 1 vecka i kyl
Inläggningar
Inlagda citroner
15 minuter + 4 veckor för citronerna att mogna
Inläggningar
Ramslökspickles
30 minuter
Inläggningar
Gör egen inlagd gurka
Inläggningar
Pickles
Inläggningar
Saltinlagda citroner