Foto: Lisa Björner
Vegetariskt
Palaak halloumi
30 minuter
Foto: Per Ranung
Vegetariskt
Kikärtsgryta
30 minuter
Foto: Anna Kern
Vegetariskt
Palak paneer med halloumi
30 minuter
Foto: Anna Kern
Lamm
Grillad lammytterfilé med mynta och lime
40 minuter
Foto: Lisa Björner
Röror
Mynta- och korianderchutney
5 minuter
Foto: Lisa Björner
Röror
Chutney på dadlar, tomat och russin
10 minuter + koktid
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Indiskt
Mynta- och kardemummadrink
10 minuter
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Lamm
Het lammgryta
1 timme och 20 minuter
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Matbröd
Naanbröd
30 minuter + 2 1/2 timme jäsning
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Indiskt
Rostad blomkålssallad
20 minuter
Foto: Anna Kern
Indiskt
Papadam med grön ärtpuré  
10 minuter
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Lamm
Kryddiga lammfärsspett
30 minuter
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Indiskt
Phirni
2 1/2 timme
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Sås och marinad
Äppel- och myntaraita
15 minuter
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Tillbehör
Saffransris med koriander
20 minuter
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Indiskt
Citrongräs- och ingefärsdrink
10 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Kyckling och fågel
Kryddig indisk kyckling i ugn med pistasch- och tranbärscrunch
20 minuter + 20 minuter i ugn
Foto: Lina Eriksson
Kyckling och fågel
Yoghurt- och saffransmarinerat kycklingspett
30 minuter + 4 timmar i marinad
Foto: Magnus Carlsson
Vegetariskt
Linsgryta med kokosmjölk, pumpa och spenat
25 minuter + 25 minuter koktid
Foto: Helén Pe
Övrigt
Helstekt tandoorikyckling med saffranscouscous och raita
1 timme + 1 timme marinering + 2 timmar i ugn
Foto: Helén Pe
Övrigt
Lammgryta med aubergine och naanbröd
15 minuter + 20 minuter koktid
Foto: Per Ranung
Vegetariskt
Vegetarisk curry
35 minuter
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Övrigt
Ugnsbakade morötter med dukkah och naanbröd
30 minuter + 25 minuter i ugn