Foto: Anna Kern
Huvudrätter - varmrätter
Citrongrillad marulk med pistasch- och olivröra
40 minuter
Foto: Linda Dannvin
Vegetariskt
Tryffelpasta
20 minuter + 30 minuter i kyl + utbakningstid
Foto: Lina Eriksson
Kalv
Kalvschnitzel med tryffelsalami och blomkålspuré
20 minuter
Foto: Lisa Björner
Vegetariskt
Palaak halloumi
30 minuter
Foto: Lisa Björner
Vilt
Viltgryta med messmör och svarta vinbär
30 minuter + koktid
Foto: Lisa Björner
Kyckling och fågel
Kubansk kycklinggryta med oliver, russin och friterad kapris
30 minuter + 2 timmar marinering + koktid
Foto: Lisa Björner
Torsk
Baskisk fiskgryta med potatis och jalapeño
20 minuter + koktid
Foto: Pernilla Ahlsén
Vegetariskt
Polenta med kastanjer och smörstekt svamp
45 minuter
Foto: Per Ranung
Torsk
Torskrygg med broccolicrème, vitvinssås och citronmarinerade grönsaker
50 minuter
Foto: Hans Logren
Vegetariskt
Taquitos med svarta bönor, rostad majs och fetaost
50 minuter
Foto: Lina Eriksson
Näringsberäknat
Skinkschnitzel med parmaskinka och kaprispotatis
30 minuter
Foto: Anna Kern
Skaldjur
Räkmacka
10 minuter
Foto: Per Ranung
Vegetariskt
Kikärtsgryta
30 minuter
Foto: Pernilla Ahlsén
Veganskt
Höstsallad med kastanjer och morötter
40 minuter + 1 timme i ugn
Foto: Anna Kern
Pasta
Pasta med krämig sardellsås, kyckling och rostad mandel
20 minuter
Foto: Helén Pe
Veganskt
Misosoppa extra allt
15 minuter
Foto: Lina Eriksson
Vilt
Rådjursfilé med sauce myrtille, ugnsrostad selleri och svamp
30 minuter + 25 minuter i ugn
Foto: Anna Kern
Vegetariskt
Risotto med getost
30 minuter
Foto: Anna Kern
Huvudrätter - varmrätter
Torskrygg med jordärtskockspuré, brynt smör, rom och rödbetschips
30 minuter + 15 minuter i ugn
Foto: Per Ranung
Vilt
Kryddig hjortfilé med svartvinbärssky
1 timme
Foto: Hans Logren
Skaldjur
Tacos med stekta pilgrimsmusslor och avokadosalsa
45 minuter
Foto: Helén Pe
Vegetariskt
Ljummen svart rissallad med frasiga getostbollar
50 minuter
Foto: Anna Kern
Torsk
Fisksoppa med kokosmjölk och röd curry
30 minuter