Foto: Anna Kern
Kyckling och fågel
Gryn- och kycklingsallad med baconströssel och pepparrotskräm
30 minuter
Foto: Anna Kern
Grönsaker
Sallad med getost, farro och rödvinbärsdressing
20 minuter
Foto: Anna Kern
Huvudrätter - varmrätter
Auberginegratäng med fetaost  
15 minuter + 55 minuter i ugn
Foto: Anna Kern
Huvudrätter - varmrätter
Halloumigratinerad lax med citronyoghurt
15 minuter + 20 minuter i ugn
Foto: Anna Kern
Huvudrätter - varmrätter
Mexikansk sallad med räkor och jalapeñodressing
20 minuter
Foto: Lisa Björner
Huvudrätter - varmrätter
Tryffellasagne med picklade betor
30 minuter + 30 minuter i ugn
Foto: Per Ranung
Gourmet och lyx
Röding med forellromshollandaise och sparris
20 minuter
Foto: Anna Kern
Köp hem 5
Röd pestokyckling och fänkål på plåt
30 minuter
Foto: Lina Eriksson
Huvudrätter - varmrätter
Skaldjurslasagne
20 minuter + 30 minuter i ugn
Foto: Helén Pe
Köp hem 5
Vietnamesisk pho (nudelsoppa)
30 minuter
Foto: Joel Wåreus
Ris och gryn
Paella på grillen
15 minuter förberedelse + 30 minuter på grill
Foto: Helén Pe
Huvudrätter - varmrätter
Risotto med sparris, brynt smör och hasselnötter
30 minuter
Foto: Per Ranung
Grönsaker
Sparris- och lökpizzapaj
20 minuter + 25 minuter i ugn
Foto: Ulrika Ekblom
Italienskt
Pasta aglio e olio  
15 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Köp hem 5
Vegetarisk halloumisallad med rostad vitlöksyoghurt
30 minuter  
Foto: Lisa Björner
Grönsaker
Vegetarisk pizza med kål, taleggio och citron
40 minuter + 45 minuter jäsning + 10 minuter i ugn
Foto: Lina Eriksson
Huvudrätter - varmrätter
Gulbetssoppa med tahinicrème
25 minuter
Foto: Björn Tesch
Grönsaker
Quinoasallad med hallon, getost och salta mandlar
25 minuter
Foto: Per Ranung
Kyckling och fågel
Currysoppa med ris och höns
30 minuter
Foto: Per Ranung
Huvudrätter - varmrätter
Hönssoppa med nudlar, chili och ingefära
25 minuter
Foto: Per Ranung
Kalv
Kalvstek i sous vide med krassesås, sparris och morötter
30 minuter + 14 timmar  sous vide
Foto: Per Ranung
Grilla
Teriyakiburgare med grillad ananas och srirachamajonnäs
45 minuter
Foto: Per Ranung
Fläskkött
Grillad fläsklägg med sesam och lime
30 minuter + 6 timmar i marinad + 2 timmar på grillen