Foto: Helén Pe
Näringsberäknat
Kyckling i ugn med butternut och kronärtskocka
10 minuter + 30 minuter i ugn
Foto: Helén Pe
Vegetariskt
Vego shepherd’s pie med sötpotatistäcke
20 minuter + 10 minuter i ugn
Foto: Charlie Drevstam
Nötkött
Mustig kalops
50 minuter + 2 timmars koktid
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Torsk
Katalansk fisk- och skaldjursgryta med chiliaioli  
40 minuter
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Veganskt
Blomkål med bulgur, mynta och avokado
30 minuter
Foto: Per Ranung
Vilt
Jämtländskt tunnbröd med renfilé, västerbottensmos och rödlök  
1 timme
Foto: Ulrika Ekblom
Pasta
Salsicciapasta med broccoli
30 minuter
Foto: Lina Eriksson
Näringsberäknat
Köttfärsgryta med bönor
25 minuter
Foto: Lina Eriksson
Soppa
Morotssoppa med sesamyoghurt
25 minuter
Foto: Per Ranung
Vegetariskt
Rödbets- och rödkålssoppa med getost och valnötter  
30 minuter
Foto: Per Ranung
Vegetariskt
Japansk carbonara
25 minuter
Foto: Lina Eriksson
Pizza
Pizza med skinka och rucolaröra
15 minuter + 15 minuter i ugn
Foto: Annika Broman
Ris och gryn
Krämig risotto med buljongkokt kyckling och körsbärstomat
40 min + 1 timme koktid
Foto: Ulrika Pousette
Kyckling och fågel
Ankbröst med körsbärssås och potatis- och getostgratäng
40 minuter
Foto: Charlie Drevstam
Vegetariskt
Buljongkokt panerad rotselleri med champinjoner, äggcrème och lök
Foto: Lina Eriksson
Pasta
Varmrökt laxpasta med ärter och citron
15 minuter:
Foto: Lina Eriksson
Thailändskt
Fried rice med kyckling och ägg
25 minuter
Foto: Lina Eriksson
Vegetariskt
Quinoabiffar med halloumi och broccoli
15 minuter
Foto: Annika Broman
Vegetariskt
Bondsallad med lagrad prästost, svamp och äpple
20 minuter + 20 minuter i ugn
Foto: Anna Kern
Nyårsmeny
Oxfilé med svampkräm, sötsyrliga tomater och friterade småpotatisar
40 minuter
Foto: Lisa Björner
Nyårsmeny
Lammrostbiff med kantarellkroketter och silverlök
3 timmar + 40 minuter i ugn
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Vegetariskt
Krämigt matvete med broccoli, parmesanost och krispig ostronskivling
30 minuter
Foto: Per Ranung
Skaldjur
Halloumirårakor med räkor och forellrom
20 minuter