Foto: Lisa Björner
Vegetariskt
Palaak halloumi
30 minuter
Foto: Lisa Björner
Vilt
Viltgryta med messmör och svarta vinbär
30 minuter + koktid
Foto: Lisa Björner
Kyckling och fågel
Kubansk kycklinggryta med oliver, russin och friterad kapris
30 minuter + 2 timmar marinering + koktid
Foto: Lisa Björner
Torsk
Baskisk fiskgryta med potatis och jalapeño
20 minuter + koktid
Foto: Per Ranung
Vegetariskt
Kikärtsgryta
30 minuter
Foto: Lina Eriksson
Vilt
Vildsvinsragu
40 minuter + 2 timmar koktid
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Lamm
Het lammgryta
1 timme och 20 minuter
Foto: Per Ranung
Torsk
Fisk- och skaldjursgryta
30 minuter
Foto: Lisa Björner
Vilt
Rödvinsbräserad älgbog
30 minuter + 2 timmars koktid
Foto: Magnus Carlsson
Vegetariskt
Linsgryta med kokosmjölk, pumpa och spenat
25 minuter + 25 minuter koktid
Foto: Lina Eriksson
Vegetariskt
Kikärtsgryta med pumpa
30 minuter
Foto: Helén Pe
Övrigt
Lammgryta med aubergine och naanbröd
15 minuter + 20 minuter koktid
Foto: Per Ranung
Vegetariskt
Vegetarisk curry
35 minuter
Foto: Björn Tesch
Övrigt
Kycklinggryta med chèvre och sparris
30 minuter + 30 minuter koktid
Foto: Lisa Björner
Vegetariskt
Linsgryta med blomkål och curry
30 minuter
Foto: Lisa Björner
Övrigt
Fiskgryta med saffran och blåmusslor
40 minuter
Middagstips
Middagstips! Våra 7 populäraste grytor
Foto: Lisa Björner
Övrigt
Kycklinggryta med bacon, äpple och dragon
40 minuter
Foto: Stefan Wettainen
Lamm
Lammgryta med chili, äpple och valnötter
40 minuter + 1 timme kokning
Foto: Per Ranung
Vilt
Älggryta med potatispuré med rotselleri
1 1/2 timme
Foto: Jonas Sjögren
Vegetariskt
Rödkålsfläsk
Foto: Stefan Wettainen
Övrigt
Kongbiji jjigae – koreansk gryta med kimchi och sojabönor
40 minuter + 12 timmars blötläggning
Foto: Stefan Wettainen
Nötkött
Shui zhu niurou – flankstek från Sichuan
25 minuter