Foto: Anna Kern
Vegetariskt
Potatis- och linsgryta med ägg, curry och mango chutney
30 minuter
Foto: Lisa Björner
Vegetariskt
Vegetarisk chili med tortillabröd, turkisk yoghurt och picklad lök
45 minuter
Foto: Stefan Wettainen
Sydamerikanskt
Chili con carne med chipotle och mörk choklad
40 minuter + koktid
Foto: Helén Pe
Vegetariskt
Vegetarisk "fisksoppa" - saffranskokt fänkål, potatis och dillaioli
30 minuter + 25 minuter i ugn
Foto: Charlie Drevstam
Nötkött
Mustig kalops
50 minuter + 2 timmars koktid
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Torsk
Katalansk fisk- och skaldjursgryta med chiliaioli  
40 minuter
Foto: Helén Pe
Kalv
Osso buco med svamp
30 minuter + 2 timmar kokning
Foto: Ulrika Pousette
Vegetariskt
Mexikansk quorngryta med svarta bönor
20 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Vegetariskt
Indisk aloo gobi
15 minuter + 15 minuter koktid
Foto: Lisa Björner
Vegetariskt
Palaak halloumi
30 minuter
Foto: Lisa Björner
Vilt
Viltgryta med messmör och svarta vinbär
30 minuter + koktid
Foto: Lisa Björner
Kyckling och fågel
Kubansk kycklinggryta med oliver, russin och friterad kapris
30 minuter + 2 timmar marinering + koktid
Foto: Lisa Björner
Torsk
Baskisk fiskgryta med potatis och jalapeño
20 minuter + koktid
Foto: Per Ranung
Vegetariskt
Kikärtsgryta
30 minuter
Foto: Helén Pe
Vilt
Renskavsgryta med äpple och timjan  
20 minuter
Foto: Lina Eriksson
Vilt
Vildsvinsragu
40 minuter + 2 timmar koktid
Foto: Niklas Albinsson
Vilt
Vildsvinsgryta med svamp och vitlöksrösti  
30 minuter + 45 minuter koktid
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Lamm
Het lammgryta
1 timme och 20 minuter
Foto: Per Ranung
Torsk
Fisk- och skaldjursgryta
30 minuter
Foto: Lisa Björner
Vilt
Rödvinsbräserad älgbog
30 minuter + 2 timmars koktid
Foto: Magnus Carlsson
Vegetariskt
Linsgryta med kokosmjölk, pumpa och spenat
25 minuter + 25 minuter koktid
Foto: Ulrika Pousette
Vegetariskt
Linsgryta med harissa, russin och mandel
25 min
Foto: Ulrika Pousette
Vegetariskt
Vegochili med färsk tomatsalsa och nachos
40 minuter