Foto: Stefan Wettainen
Vegetariskt
Quornwok med varm couscoussallad
15 minuter
Foto: Lisa Björner
Vegetariskt
Vegetarisk chili med tortillabröd, turkisk yoghurt och picklad lök
45 minuter
Foto: Helén Pe
Vegetariskt
Toast med mozzarella, pistaschpesto och avokado
30 minuter
Foto: Lisa Björner
Soppa
Grönkålssoppa i termos
15 minuter
Foto: Helén Pe
Vegetariskt
Matveteotto med rostade grönsaker och pestodressing
40 minuter + 25 minuter i ugn
Foto: Pernilla Ahlsén
Vegetariskt
Bruschetta med tomat- och granatäppelsalsa
20 minuter
Foto: Pernilla Ahlsén
Vegetariskt
Rödkålssallad med plommon, gorgonzola och granatäppel-vinägrett
25 minuter
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Vegetariskt
Kryddbakad selleri, sellerichips, sotade päron, svampbuljong och ost
1,5 timme + 1,5 timme i ugn
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Vegetariskt
Sotad och apelsinbräserad fänkål, pumpakräm och rostade pumpakärnor
1 timme
Foto: Helén Pe
Vegetariskt
Vegetarisk "fisksoppa" - saffranskokt fänkål, potatis och dillaioli
30 minuter + 25 minuter i ugn
Foto: Helén Pe
Vegetariskt
Krispig rawsallad med blåbär och goldendressing
25 minuter
Foto: Helén Pe
Veganskt
Edamamehummus med dukkahströssel
30 minuter
Foto: Helén Pe
Vegetariskt
Rostad sötpotatissallad med vattenmelonrättika och jalapeñodressing
20 minuter + 20 minuter i ugn
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Veganskt
Blomkål med bulgur, mynta och avokado
30 minuter
Foto: Charlie Drevstam
Vegetariskt
Buljongkokt panerad rotselleri med champinjoner, äggcrème och lök
Foto: Ulrika Ekblom
Grönsaker
Citrussallad med fetaost och rödlök
25 minuter
Foto: Per Ranung
Vegetariskt
Snabb rödlökspickles (på bara en timme!)
1 timme:
Foto: Per Ranung
Vegetariskt
Pressgurka med zucchini - pickles på bara en timme
1 timme:
Foto: Lina Eriksson
Vegetariskt
Quinoabiffar med halloumi och broccoli
15 minuter
Foto: Per Ranung
Vegetariskt
Snabb asiatiska pickles - på en timme
1 timme:
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Vegetariskt
Krämigt matvete med broccoli, parmesanost och krispig ostronskivling
30 minuter
Foto: Ulrika Ekblom
Jul
Brysselkål med pancetta och feta
30 minuter
Foto: Anna Kern
Jul
Grönkålssallad med baconlindade dadlar och grönkålsströssel
30 minuter + 5 minuter i ugn