Foto: Helén Pe
Skaldjur
King crab carbonara
20 minuter
55555
Foto: Per Ranung
Röding
Röding med forellromshollandaise och sparris
20 minuter
00000
Foto: Charlie Drevstam
Kalv
Kalvtartar med ramslöksmajonnäs  
30 minuter
00000
Midsommar
Gubbröra
15 min
00000
Foto: Helén Pe
Gourmet och lyx
Hallonsorbet med mousserande vin och pistaschflarn
00000
Foto: Anna Kern
Skaldjur
Tryffelpasta med halstrade räkor
40 minuter
00000
Gourmet och lyx
Lyxig bröllopsmeny av stjärnkocken Stefano Catenacci
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Gourmet och lyx
Baconvåfflor med löjrom och vispad citron-crème fraiche
35 minuter
00000
Foto: Joel Wåreus
Gourmet och lyx
Bakad chokladmousse med rödbetsglass och rödbetsskum
3 timmar + tid i kyl, frys och ugn
00000
Foto: Joel Wåreus
Vilt
Renkalvytterfilé med rödkålscrème, stekt svamp och svartvinbärssky
2 timmar
00000
Foto: Joel Wåreus
Skaldjur
Smörstekt hummerstjärt med svartrot och vinägrett på rommen
1 1/2 timme
00000
Foto: Joel Wåreus
Gourmet och lyx
Torskfilé med blomkålsvariation, dillsås, forellrom och gräslöksolja
2 1/2 timme
00000
Foto: Ulrika Pousette
Sås och marinad
Bearnaisesås
15
44444
Foto: Charlie Drevstam
Huvudrätter - varmrätter
Timjanstekt ankbröst med bakade jordärtskockor och parmesankräm
1 1/2 timme
00000
Foto: Charlie Drevstam
Student
Fredagsdrinken – så gör du Rabarberbubbel
00000
Gourmet och lyx
Fredagsgourmet! Pepparkyckling på franskt vis
Foto: Lisa Björner
Smårätter
Parmesanchips med citronkräm och löjrom
15 minuter + 8 minuter i ugn
00000
Foto: Charlie Drevstam
Nötkött
Carpaccio med kalixlöjrom, potatiskrokett, gräddfil och syrad lök
45 minuter
00000
Foto: Stefan Wettainen
Pizza
Löjromspizza med västerbottensost och picklad lök
10 minuter +  20 minuter för löken att stå + 10 minuter i ugn
55555
Foto: Per Ranung
Lax
Laxburgare med räkor, picklad salladslök och wasabimajonnäs
25 minuter
00000
Foto: Per Ranung
Nyårsmeny
Oxfilé med varm tomatsallad och tryffelbearnaise
25 minuter
3.53.53.53.53.5
Foto: Lisa Björner
Skaldjur
Gratinerad hummer med avokadosallad
20 minuter + 5 minuter i ugn
00000
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Skaldjur
Ostron med lavasalt och rödvinsvinägrett
20 minuter
00000