Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Frukt och bär
Dadelbollar med mörk choklad och kokos
30 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Choklad
Chokladbiskvier
30 minuter + 12 minuter i ugn + tid i kylen
Foto: Ulrika Pousette
Efterrätt och dessert
Churros med chokladsås
30 minuter
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Övrigt
Påskig fudge
15 minuter + 3 timmar i kyl
Foto: Jonny Lind
Frukost
Chokladdoppade dadelbollar
25 minuter + 30 minuter att stelna
Foto: Lisa Björner
Halloween
Bliss balls med kokos, espresso och apelsin
15 minuter
Foto: Stefan Wettainen
Jul
Knäck med hallon och hasselnötter
15 minuter + 30 minuter koktid
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Jul
Chokladfudge med vanilj
50 minuter
Foto: Agneta Thorsén
Godis
Brännvinstryfflar
30 minuter + 5 timmar att stelna
Foto: Per Ranung
Efterrätt och dessert
Fryst chokladmousse
25 minuter + 8 timmar i frys
Foto: Stefan Wettainen
Jul
Marshmallows med polkasmak
30 minuter
Foto: Per Ranung
Efterrätt och dessert
Chokladmousse med toffeedoppade macadamianötter, körsbär och likör
15 minuter + 3 timmar i kyl
Foto: Helén Pe
Choklad
Chokladmuffins med kolafrosting och chokladbitar
40 minuter + 15 minuter i ugn
Foto: Helén Pe
Choklad
Brownie med nougat och choklad
15 minuter + 15 minuter i ugn
Foto: Helén Pe
Choklad
Kladdkaka med maräng
20 minuter + 25 minuter i ugn
Foto: Helén Pe
Choklad
Chokladtårta med kaffesmak och kanderade mandlar
45 minuter + 50 minuter i ugn
Foto: Joel Wåreus
Jul
Chokladtryffel med saltlakrits och hallon
20 minuter
Foto: Jonny Lind
Jul
Chokladbräck med granatäppelkärnor
20 minuter + tid för chokladen att stelna
Foto: Per Ranung
Godis
Chokladkola
15 minuter + koktid
Foto: Lisa Björner
Efterrätt och dessert
Nötblandning med frukt och nötter
10 minuter
Foto: Magnus Carlsson
Godis
Mörk chokladkola med fänkål och havssalt
30 minuter + 3 timmar för kolan att stelna
Foto: Anna Kern
Jul
Mjölkchokladtryffel med fikon och apelsin
10 minuter + 4 timmar i kyl
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Choklad
Chocolate cookies
20 minuter + 20 minuter i kyl + 15 minuter i ugn