Foto: Helén Pe
Kakor och bullar
Kokostoppar med brynt smör och rårörsocker
25 minuter + 10 minuter i ugn
Foto: Pernilla Ahlsén
Kakor och bullar
Bananbröd med granatäpple  
20 minuter + 40 minuter i ugn
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Frukt och bär
Inkokt vinteräpple, kardemumma, havre, vaniljfärskost och körvel
30 minuter + 25 minuter i ugn
Foto: Helén Pe
Vegetariskt
Blåbärs-nice cream (vego-glass)
20 minuter + 5 timmar i frys
Foto: Per Ranung
Kakor och bullar
Clementine pound cake
20 minuter + 50 minuter i ugn
Foto: Ulrika Ekblom
Kalla drycker
Bärsmoothie med havregryn
5 minuter
Foto: Ulrika Ekblom
Saft, sylt, gelé och marmelad
Limecurd
20 minuter
Foto: Ulrika Ekblom
Pajer
Marängpaj med blodapelsin
30 minuter + 30 minuter i kyl + 15 minuter i ugn
Foto: Per Ranung
Pajer
Clementinpaj med pinjenötter och lättvispad grädde
2 1/2 timme + 1 timme i kyl + 45 minuter i ugn
Foto: Per Ranung
Saft, sylt, gelé och marmelad
Lyxig clementinmarmelad
1 timme
Foto: Per Ranung
Frukt och bär
Vaniljpannkakor med kryddiga clementiner
30 minuter
Foto: Per Ranung
Frukt och bär
Gino på svarta vinbär
10 minuter
Foto: istock
Frukt och bär
7 saker att göra med övermogna bananer
Foto: Ulrika Ekblom
Grönsaker
Citrussallad med fetaost och rödlök
25 minuter
Foto: Anna Kern
Frukt och bär
Ostar med rökta päron, enbärshonung och fikon
15 minuter
Foto: Magnus Carlsson
Jul
Lyxig dinkelgröt med saffransäpplen, mandlar och gräddyoghurt
20 minuter + tid att svälla
Foto: Magnus Carlsson
Frukt och bär
Fruktsallad med citrus, dadlar, bovete och granatäppeldressing  
15 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Tillbehör
Fikonsallad med rödkål
Foto: Lisa Björner
Julgodis
Fruktremmar
15 minuter + 5 timmar i ugn
Foto: Lisa Björner
Saft, sylt, gelé och marmelad
Blodgrapemarmelad
25 minuter + 1 timme kokning
Foto: Per Ranung
Frukt och bär
Marängsviss med apelsin
10 minuter
Foto: Ulrika Ekblom
Frukt och bär
Fruktsallad med turkisk yoghurt och müsli  
15 minuter
Foto: Lisa Björner
Frukt och bär
Ugnsbakade äpplen med mandel och lättvispad grädde
15 minuter + 20 minuter i ugn