Foto: Ulrika Pousette
Matbröd
Scones med nötter och parmesan
20 minuter + 20 minuter i ugn
Foto: Ulrika Ekblom
Kakor och bullar
Morots- och bananmuffins
20 minuter + 20 minuter i ugn
Foto: Sandra Lee Pettersson
Veganskt
Vegansk smoothie med blåbär och ingefära
5 minuter
Foto: Sandra Lee Pettersson
Picknick
Glutenfria plättar med blåbär - gott och nyttigt
30 minuter
Foto: Pernilla Ahlsén
Vegetariskt
Grönkålssallad med avokado, hyvlad parmesan och ägg
35 minuter
Foto: Stefan Wettainen
Matbröd
Rotfruktsbröd med keso
15 minuter + 2 timmar + 15 minuter i ugn
Foto: Ulrika Ekblom
Frukost
Blåbärsscones
20 minuter + 15 minuter i ugn
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Frukt och bär
Frisk grön smoothie
5 minuter + tid i frysen
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Vegetariskt
Shakshuka
20 minuter
Foto: Emma Eriksson
Frukt och bär
Blåbärsgröt med bär och granola
10 minuter
Foto: Emma Eriksson
Vegetariskt
Huevos rancheros
30 minuter
Foto: Emma Eriksson
Frukt och bär
Poppy seed pancakes - amerikanska pannkakor med vallmofrön
30 minuter
Foto: Per Ranung
Matbröd
Croissanter
5 timmar
Foto: Emma Eriksson
Frukt och bär
Smoothieskål med hallon
10 minuter
Foto: Sandra Lee Pettersson
Saft, sylt, gelé och marmelad
Blå chiasylt
10 minuter + 30 minuter koktid
Foto: Pernilla Ahlsén
Frukt och bär
Citrussallad med nötströssel (även gott till gröten och yoghurten!)
20 minuter
Foto: Emma Eriksson
Ris och gryn
Banangranola
15 minuter + 15 minuter i ugn
Foto: Lina Eriksson
Glutenfritt
Bananpannkakor med rismjöl (glutenfria)
25 minuter
Foto: Agneta Thorsén
Frukost
Omelett med ricotta och pesto
20 min
Foto: Agneta Thorsén
Matbröd
Morgonfrallor med keso och frön
1 timme + ca 8 timmar jäsning
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Saft, sylt, gelé och marmelad
Apelsin- och aprikosmarmelad
15 minuter + 15 minuter koktid
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Matbröd
Enkla havre-chiabröd
15 minuter + 12 minuter i ugn
Foto: Emma Eriksson
Vegetariskt
Nässelomelett med ricotta och parmesan
15 minuter