Foto: Anna Kern
Smårätter
Lantcrostini med fänkålssalami
10 minuter
Foto: Pernilla Ahlsén
Snacks och tilltugg
Rostade kastanjer med örter och honung
25 minuter + 30 minuter i ugn
Foto: Anna Kern
Italienskt
Liten antipasto - tomatröra med olivolja, baguette och parmaskinka
5 minuter
Foto: Hans Logren
Tonfisk
Tostadas med sesamstekt tonfisk och mangosalsa
1 timme
Foto: Per Ranung
Soppa
Lyxig blomkålssoppa med tryffel
Foto: Per Ranung
Skaldjur
Sashimi på lax och pilgrimsmussla med ponzuemulsion och citronfänkål
30 minuter
Foto: Helén Pe
Nötkött
Carpaccio à la russe med rödbetor, pepparrot och amandinepotatis  
40 minuter + 1 timme för att marinera
Foto: Helén Pe
Förrätter
Cheddarost-royale med ansjovis
10 minuter + 25 minuter i ugn
Foto: Lina Eriksson
Vilt
Råbiff av älgkalv med jordärtskockschips och hasselnötsolja
35 minuter
Foto: Helén Pe
Skaldjur
Vitlöksstekta king prawns med baba ganoush och dressad sallad
15 minuter
Foto: Lina Eriksson
Snittar
Bruschetta med tryffelsalami och olivade
25 minuter
Foto: Per Ranung
Lax
Laxtartar med kaprismajonnäs
10 minuter
Foto: Charlie Drevstam
Skaldjur
Pilgrimsmusslor med chilimarinerad tomat och koriandermajonnäs
25 minuter
Foto: Lina Eriksson
Smårätter
Krustader med blomkålspuré, tryffel och salta mandlar
10 minuter
Foto: Lisa Björner
Skaldjur
Hummer med blomkål, picklade tomater och mandel
1 timme
Foto: Helén Pe
Vegetariskt
Majsfritters
15 minuter
Foto: Per Ranung
Svamp
Stekta kantareller med surdegsbröd, kräftemulsion och marinerad pumpa
1 timme + 2 timmars marinering
Foto: Anna Kern
Indiskt
Papadam med grön ärtpuré  
10 minuter
Foto: Lisa Björner
Vilt
Tartar på dovhjortsinnanlår
25 minuter + 24 timmar i kyl
Foto: Per Ranung
Skaldjur
Färska räkor med pepparrotsdipp  
10 minuter
Foto: Helén Pe
Skaldjur
Potstickers med krabba, tamarinddipp och sallad med päron
1 timme
Foto: Ulrika Pousette
Lax
Laxceviche  
10 minuter + 30 minuter i kyl
Foto: Stefan Wettainen
Vegetariskt
Friterade kronärtskockor
10 minuter