Foto: Ulrika Pousette
Vegetariskt
Carpaccio på zucchini  
10 minuter
Foto: Anna Kern
Skaldjur
Blinier med krabbröra och löjrom
10 minuter
Foto: Lisa Björner
Snacks och tilltugg
Profiteroler med gräddfil och löjrom
35 minuter + 20 minuter i ugn + tid att rinna av
Foto: Lisa Björner
Nyårsmeny
Sesammarinerad lax i salladsblad
20 minuter
Foto: Per Ranung
Skaldjur
Halloumirårakor med räkor och forellrom
20 minuter
Foto: Per Ranung
Röror
Rödbetsdipp
5 minuter
Foto: Stefan Wettainen
Röror
Löjroms- och pepparrotsdipp
5 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Svamp
Svampdipp med bacon
30 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Vegetariskt
Het auberginesallad med chili och citron
30 minuter
Foto: Anna Kern
Smårätter
Lantcrostini med fänkålssalami
10 minuter
Foto: Pernilla Ahlsén
Snacks och tilltugg
Rostade kastanjer med örter och honung
25 minuter + 30 minuter i ugn
Foto: Charlie Drevstam
Soppa
Potatissoppa med brödsmulor
20 minuter + tid för soppan att kallna
Foto: Anna Kern
Italienskt
Liten antipasto - tomatröra med olivolja, baguette och parmaskinka
5 minuter
Foto: Hans Logren
Tonfisk
Tostadas med sesamstekt tonfisk och mangosalsa
1 timme
Foto: Stefan Wettainen
Nyårsmeny
Råbiff med picklade rotfrukter, dillcrème och friterade potatissmulor
1 timme + 1 timme i marinad
Foto: Stefan Wettainen
Nyårsmeny
Gemsallad med råmarinerad lax
30 minuter
Foto: Per Ranung
Skaldjur
Avokado med lime- och korianderräkor  
10 minuter
Foto: Per Ranung
Soppa
Lyxig blomkålssoppa med tryffel
Foto: Ulrika Pousette
Korv och chark
Bresaola med tryffelcrème, rucola och parmesan
20 minuter
Foto: Per Ranung
Skaldjur
Sashimi på lax och pilgrimsmussla med ponzuemulsion och citronfänkål
30 minuter
Foto: Helén Pe
Nötkött
Carpaccio à la russe med rödbetor, pepparrot och amandinepotatis  
40 minuter + 1 timme för att marinera
Foto: Helén Pe
Förrätter
Cheddarost-royale med ansjovis
10 minuter + 25 minuter i ugn
Foto: Lina Eriksson
Vilt
Råbiff av älgkalv med jordärtskockschips och hasselnötsolja
35 minuter