Foto: Per Ranung
Fläskkött
Grillad fläsklägg med sesam och lime
30 minuter + 6 timmar i marinad + 2 timmar på grillen
Foto: Lisa Björner
Grilla
Grillade short ribs med aquavitglaze och fänkålsslaw
30 minuter + 1 timmes koktid + 10 minuter på grillen
Foto: Lina Eriksson
Grilla
Örtiga grillspett med sidfläsk
20 minuter + tid för grillning
Foto: Anna Kern
Huvudrätter - varmrätter
Fläsk i dijonsås med rostad klyftpotatis och sparris
30 minuter
Foto: Ulrika Ekblom
Huvudrätter - varmrätter
Pizza med confiterad fläsksida  
30 minuter + 30 minuter jäsning + 10 timmar confitering + 10 minuter i ugnen
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Fläskkött
Pasta carbonara - en klassiker som fungerar till vardags och fest
Ca 20 min
Foto: Helén Pe
Huvudrätter - varmrätter
Tortilla med pulled pork och rödkålssallad 
30 minuter
Foto: Helén Pe
Fläskkött
Suon Rim Kam - kamben med apelsin
20 minuter + 30 minuter koktid
Foto: Wolfgang Kleinschmidt
Fläskkött
Hoisin- och julmustglaserade revbenspjäll
2 timmar kokning + 10 minuter  i ugn
Foto: Jonas Sjögren
Gryta
Rödkålsfläsk
Foto: Anna Kern
Barn och familj
Godaste receptet på pulled pork till burgare och tacos
20 min + 12 timmar i kylen + 8 timmar i ugnen
Foto: Stefan Wettainen
Gryta
Kongbiji jjigae – koreansk gryta med kimchi och sojabönor
40 minuter + 12 timmars blötläggning
Huvudrätter - varmrätter
Saftig julskinka recept
Foto: Joel Wåreus
Fläskkött
Svartvinbärsglaserade kamben
30 minuter + 1 dygn i kyl + 2 timmar tillagningstid
Foto: Anna Kern
Fläskkött
Apelsinskinka med chili
15 minuter + 15 minuter i ugn
Foto: Helèn Pe
Huvudrätter - varmrätter
Örtstekt fläskkotlett med variation på broccoli och sparris
30 minuter
Foto: Per Ranung
Fläskkött
Honungsstekta revbensspjäll
Foto: Holger Edström
Annonssamarbete
Boeuf bourguignon - så gör du klassikern med champinjoner och smålök
Foto: Jakob Fridholm
Huvudrätter - varmrätter
Salviastekt fläskkotlett med ugnsbakade grönsaker och smulad fetaost
45 minuter
Foto: Per Ranung
Huvudrätter - varmrätter
Salvia- och äppelfläsk med rödlökscrème
25 minuter
Foto: Ulrika Pousette
Fläskkött
Carnitas – mexikanska tacos
15 min + 1 h i marinad + 1 1/2 h i ugn
Foto: Helén Pe
Fläskkött
Kryddig karré
10 minuter + 1 timmes bräsering + 1 dygn i kyl + 15 minuter efterstekning
Foto: Joel Wåreus
Fläskkött
Julskinka i ugn
10 minuter + 5 timmar och 20 minuter i ugn