Foto: Per Ranung
Röding
Röding med forellromshollandaise och sparris
20 minuter
Foto: Stefan Wettainen
Röding
Sashimi på röding med rättika och gurka
30 minuter
Foto: Helén Pe
Röding
Inkokt röding med syltad fänkål, gurka och kokt potatis
20 minuter + 20 minuter för fisken att stå
Foto: Lisa Björner
Röding
Röding med äpple och ängssyra
40 minuter + 8 minuter i ugn
Foto: Stefan Wettainen
Röding
Rostad röding med marinerade grönsaker
25 minuter + 8 minuter i ugn + 5 timmar i ättikslagen
Foto: Ulrika Pousette
Röding
Grillad röding med somrig potatissallad och senapskräm
45 minuter
Foto: Charlie Drevstam
Röding
Helgrillad röding och färskpotatisstomp med brynt smör och dill
40 minuter + 30 minuter i ugn + 20 minuter  på grillen
Foto: Charlie Drevstam
Röding
Röding och hummer med pumpa- och fänkålsbuljong och pumpamajonnäs
1 timme
Foto: Ulrika Pousette
Soppa
Jordärtskocksoppa med citron- och dragonbakad röding
Foto: Charlie Drevstam
Röding
Halstrad röding med svamp- och sparrisfräs och vitvinssås
40 min + 15 min i ugn
Foto: Per Ranung
Snittar
Rödbetsgravad röding med gurkyoghurt
30 min + 1 1/2 dygns gravning och 1 timme för gurkan att rinna av
Foto: Charlie Drevstam
Svamp
Stekt abborre och röding med primörer, syltade kantareller och vitvinssås
1 1/2 timme
Foto: Per Magnus Persson
Svenskt
Västerbottensmousse med gingravad fjällröding och kalixlöjrom
40 min + 1 1/2 dygn i kyl
Foto: Ulrika Pousette
Röding
Röding, varmrökt med äggröra och sparris
20 min
Foto: Ulrika Pousette
Röding
Bakad röding med pressad savojkål
Foto: Ulf Svensson
Svenskt
Röding med vattenkrasse, morotssallad och mos med rökta räkor
Foto: Charlie Drevstam
Röding
Lättgravad röding med kryddost royal