Foto: Stefan Wettainen
Nyårsmeny
Ugnsbakad hälleflundra med kungskrabba, kålrabbi och ostkrokett
1 timme + 15 minuter i ugn
Foto: Lina Eriksson
Jul
Citrus- och rosépeppargravad hälleflundra
15 minuter + 2-3 dygn gravning + 2 timmar i frys
Foto: Stefan Wettainen
Förrätter
Hälleflundra med brynt yuzusmör och picklad schalottenlök
20 minuter + 30 minuter för löken att picklas
Foto: Magnus Skoglöf
Gourmet och lyx
Sashimi på hälleflundra med gröna örter
10 min
Foto: Johanna Frenkel
Huvudrätter - varmrätter
Smörkokt flundra med potatis- och idplätt, salviasmör, anjovis och friterad kapris
1 1/2 timme
Foto: Holger Edström
Snittar
Tonfisk och hälleflundrasashimi, sjögräsgelé, gurka- och mangocannelloni